Kalevi kohtumised KMLis
Re: Eesti meistriliiga mängud.
ETV ei suutnud taas mängu ilusamaid hetki lindile saada....
Kaks super donki fisherilt, üks kohe väga super.
Jube hea oli vaadata, kuidas Johnson Reedile kulpe ladus. Lõdva randmega...
Delfi oli kohal, minu arust nende kaamera töötas enamus ajast. Loodan, et videod tulevad üles.Oskar8 kirjutas:ETV ei suutnud taas mängu ilusamaid hetki lindile saada....
Viimati muutis Egert, 02 Dets 2009, 23:06, muudetud 1 kord kokku.
Riisi dunk oli ka suht ilus.Seda tahaks ka veel näha
Ken tuimalt koppab rsk, hea vaadata.Egert kirjutas:Delfi oli kohal, minu arust nende kaamera töötas enamus ajast. Loodan, et videod tulevad üles.Oskar8 kirjutas:ETV ei suutnud taas mängu ilusamaid hetki lindile saada....
- KalevPower
- Kasutaja
Seda on ka lahe vaadata kuidas see väike korvialt koguaeg mööda viskab kui Marko räägib
Hello im yellow just like Homer Simpson!
-
- Uus kasutaja
siiralt loodan et kellegi eelpool mainitud "dunk of the year" videos on!!
-
- Kasutaja
No aga mis neist blokkidest kasu on kui peale blokki panemist kukuvad pallid enamjaolt vastasele ja lauas ta ka eriti ei hüppa, et lauda kätte saada.Thumser kirjutas:Noh.. 5 blokki, tema kohta ei saa midagi pahasti öelda. Teised peavad ka skoorima.vabakutseline kirjutas:Johnson on minu jaoks ikkagi pettumus. Mängid 21min ja selle aja sees visata ainult 6p on ikkagi vähe.
PS: Tahaks kõiki dunke näha mis mängus pandi. Cramo poolelt hiilgasid päris paljud dunkidega.
Fisheri üks monster on nüüd delfi lehel olevas Keerlese intervjuu videos näha. Kahjuks pole enamat ka neil selles videolõigus, mõned visked ja läbimurded veel vaid.vabakutseline kirjutas:No aga mis neist blokkidest kasu on kui peale blokki panemist kukuvad pallid enamjaolt vastasele ja lauas ta ka eriti ei hüppa, et lauda kätte saada.Thumser kirjutas:Noh.. 5 blokki, tema kohta ei saa midagi pahasti öelda. Teised peavad ka skoorima.vabakutseline kirjutas:Johnson on minu jaoks ikkagi pettumus. Mängid 21min ja selle aja sees visata ainult 6p on ikkagi vähe.
PS: Tahaks kõiki dunke näha mis mängus pandi. Cramo poolelt hiilgasid päris paljud dunkidega.
Ja selleks, et rohkem näha, oleks pidanud tegema vaid ühe lihtsa asja - tulema eile õhtul saali, väga hea elamus oli kohapeal seda mängu jälgida, siis sa ei postitaks ka siia niipalju lambikommentaare meeste panuste kohta.
Mis vahet seal on, kes neid punkte viskab, kui meeskond a la 40 punktiga võidab.Thumser kirjutas:Noh.. 5 blokki, tema kohta ei saa midagi pahasti öelda. Teised peavad ka skoorima.vabakutseline kirjutas:Johnson on minu jaoks ikkagi pettumus. Mängid 21min ja selle aja sees visata ainult 6p on ikkagi vähe.
-
- Kasutaja
To Charly: Kas sa ka sellele mõelnud oled, et miks ma saali ei saa tulla? Ma elan Tallinnast 300km kaugusel ja lisaks sellele on mul veel puue(parem pool on osaliselt halvatud ja mul võivad tekkida ka krambid). Arvad, et kui ma saali tuleks ja ma seal kokku kukuksin oleks hea vaatepilt? Just nendel põhjustel ma ei tulegi saali.
vabakutseline kirjutas:To Charly: Kas sa ka sellele mõelnud oled, et miks ma saali ei saa tulla? Ma elan Tallinnast 300km kaugusel ja lisaks sellele on mul veel puue(parem pool on osaliselt halvatud ja mul võivad tekkida ka krambid). Arvad, et kui ma saali tuleks ja ma seal kokku kukuksin oleks hea vaatepilt? Just nendel põhjustel ma ei tulegi saali.
Tore legend...elad Sõrve sääre tipust mõned kilomeetrit edasi meres? Või Luhamaa piiripunkti taga sõbralikus naaberriigis?
Sorry about
-
- Kasutaja
Elan Tartumaal sellises väikses kohas namega Rõngu ja ma võin sulle saata ka oma haigusloo kui muidu ei usu.Charly kirjutas:vabakutseline kirjutas:To Charly: Kas sa ka sellele mõelnud oled, et miks ma saali ei saa tulla? Ma elan Tallinnast 300km kaugusel ja lisaks sellele on mul veel puue(parem pool on osaliselt halvatud ja mul võivad tekkida ka krambid). Arvad, et kui ma saali tuleks ja ma seal kokku kukuksin oleks hea vaatepilt? Just nendel põhjustel ma ei tulegi saali.
Tore legend...elad Sõrve sääre tipust mõned kilomeetrit edasi meres? Või Luhamaa piiripunkti taga sõbralikus naaberriigis?
Sorry about
tahaks hullult ülekandeid näha..
ntx homsest tarvase ja rocki mängust
ntx homsest tarvase ja rocki mängust