Lockerz.com
Re: Lockerz.com
http://www.ftfoorum.ee" onclick="window.open(this.href);return false; kasutajad väidavad, et eilsel Z-Listerite redeemil said nad endale asju küll. Kuradi kahju, et ma pärast esimest faili edasi ei viitsinud jamada sellega, ilmselt oleks oma 10 puuduvat invite ka kokku saanud. Loodan, et enne aastavahetust tuleb veel ka üks redeem lihtliigetele.
Muide, kiireima info saamiseks tasub nende Twitteril ja Facebookil silm peal hoida.
Muide, kiireima info saamiseks tasub nende Twitteril ja Facebookil silm peal hoida.
Novembris juba pidi tulema
kes tahab kutseid?
mul on...
mul on...
Paljud on mulle saatnud kutseid, ja olen erinevatelt lehtedelt ka proovind saada, aga pole kutset meilile tulnud. Miks?
Nonii poisid ja tüdrukud. Enne uue aasta saabumist ei tohi arvuti tagant lahkuda.
he site’s been down because we’ve been busy building a better way for all our members to redeem. We’ve set up a new place for redeeming PTZ PLACE items in order to handle the crazy, high traffic. The place to redeem is PTZPLACE.LOCKERZ.COM. Since we won’t announce when we are restocking, keep checking so you’ll know when the action happens.
KES kähku veel kutseid soovib? visake email mulle postkasti!
Mainiks veel nii palju, et selle nädala jooksul toimub redemption. Kuupäeva ega kellaaega ei öelda.
Sellised uudised siis lockerz'i maalt. Kui kellelgi on huvi liituda selle ülla eesmärgiga (free iPods ju seda on ) siis andke mulle oma e-mail ja saadan kutse. Ainult 6 inimest veel puudu T-särgist.
Based on your feedback, we're testing out a new redemption process this month. We are offering an additional three waves (“Member Appreciation Redemption”) as well as the general redemption for a total of four waves in order to give our members more chances and new ways to redeem.
On Feb. 18, members can sign up for the Member Appreciation Redemption.
Here's how it works:
The Member Appreciation Redemption will take place on Feb. 25 in three waves:
For 350 PTZ, you get up to three chances to redeem.
For 250 PTZ, you get up to two chances to redeem.
For 100 PTZ, you get one chance to redeem.
As soon as you sign up, your confirmation page will give you the redemption time(s).
By signing up, you'll gain access into an exclusive PTZ Place on Feb.25.
Taking part in our Member Appreciation Redemption does not guarantee a prize, but it does increase your chances.
If you don't want to participate, don't worry! We'll be having a general redemption soon after the Member Appreciation Redemption.
You may only redeem one prize in total in February.
We'll be posting the rules and FAQ soon so stay tuned.
-
- Kasutaja
Ja mida see eesti keeles tähendama peaks siis?
On toimumas 3 pidu (lainet) kus sa tahad naisi saada (redeem)
Et saada ühele peole, pead maksma 100 ptz, kahele 250 ja kolmele 350. Kui oled pileti ostnud, saad peole sisse, aga see ei garanteeri sulle naist. Naise nimel pead ikka võitlema (nagu varastemal redeemidel)
Et saada ühele peole, pead maksma 100 ptz, kahele 250 ja kolmele 350. Kui oled pileti ostnud, saad peole sisse, aga see ei garanteeri sulle naist. Naise nimel pead ikka võitlema (nagu varastemal redeemidel)
for lockerz invite visit http://jotform.com/form/10533609040" onclick="window.open(this.href);return false; and enter your email.
-
- Kasutaja
Kas keegi seletaks mis moodi käib selle Paypaliga maksmine?
Mitu korda olen näinud redeemil seda, aga pole julenud võtta, kuna ei tea mis moodi see toimib
Mitu korda olen näinud redeemil seda, aga pole julenud võtta, kuna ei tea mis moodi see toimib
Registreerid ära ennast paypal.com ja erilist muud keemiat ei olegi.Kaitsefänn kirjutas:Kas keegi seletaks mis moodi käib selle Paypaliga maksmine?
Paypali ei pea kartma, kasutasin kunagi ise ka teda aktiivsemalt
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
-
- Kasutaja
A selleks on mingit "erilist" kaarti kh vaja?
Ja kuidas ma sellega maksan? Saan mingi koodi ja maksan sellega?
Tavaline pangakaart. 16 kohalist numbrit on kaardilt vaja.Kaitsefänn kirjutas:A selleks on mingit "erilist" kaarti kh vaja?
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin