Pilte KML'ist ja mujalt maailmast
- kalevcramo
- Kasutaja
Re: Pilte KML'ist ja mujalt maailmast
sorry, aga miks te selliseid pilte panete, need ei ole isegi mitte naljakad.... maitea kedagi kes selliste üle naeraks, või mõtleks eiteamillele
sorry, aga mina küll naeran
Tavalised labasused, korvpalliteemalises foorumis võiks seda natuke vähem olla...kalevcramo kirjutas:sorry, aga miks te selliseid pilte panete, need ei ole isegi mitte naljakad.... maitea kedagi kes selliste üle naeraks, või mõtleks eiteamillele
Eks vanusega tuleb nii mõndagi. Mõnikord ka mõistus ja hea maitse, aga seda ei garanteeri sulle isegi heade mõtete linn.Sanikidze kirjutas:sorry, aga mina küll naeran
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Oskaril minu mäletamistmööda oli üks pilt mis sulle rõõmu peaks valmistama. Ma arvan, et kui sa talt ilusti küsid siis ta ka annab sulle selle pildi.Sanikidze kirjutas:sorry, aga mina küll naeran
Tean, mis pilti mõtled. Vaevalt see talle rõõmu pakub, kuna ta "ise" ka seal pildilKristo kirjutas:Oskaril minu mäletamistmööda oli üks pilt mis sulle rõõmu peaks valmistama. Ma arvan, et kui sa talt ilusti küsid siis ta ka annab sulle selle pildi.Sanikidze kirjutas:sorry, aga mina küll naeran
Kristo kirjutas:Oskaril minu mäletamistmööda oli üks pilt mis sulle rõõmu peaks valmistama. Ma arvan, et kui sa talt ilusti küsid siis ta ka annab sulle selle pildi.Sanikidze kirjutas:sorry, aga mina küll naeran
jah, kui oled huvitatud siis PM sest siit teemast on see kahjuks korduvalt kustutatud
Peaks ikka ju pakkuma. Pildil tema lemmiktegevus ja peaosades veel lemmikmeeskonna mängijad.Egert kirjutas:Tean, mis pilti mõtled. Vaevalt see talle rõõmu pakub, kuna ta "ise" ka seal pildilKristo kirjutas:Oskaril minu mäletamistmööda oli üks pilt mis sulle rõõmu peaks valmistama. Ma arvan, et kui sa talt ilusti küsid siis ta ka annab sulle selle pildi.Sanikidze kirjutas:sorry, aga mina küll naeran
Aga nüüd aitab
Kes närib nalja läbi, see saab ka siis pildi mõttest aru...