http://sport.err.ee/index.php?06103315" onclick="window.open(this.href);return false;
Loodetavasti poe tegu järjekordse Allen Iversoniga
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
kasutaja123 kirjutas:Tracy McGrady pole rahul oma mänguajaga Houstonis ja on klubist lahkumas.
http://sport.err.ee/index.php?06103315" onclick="window.open(this.href);return false;
Yao on tõesti mõttetu vend. Oleks ta 10 cm lühem ei oleks ta üldse NBAski.Soho kirjutas:kasutaja123 kirjutas:Tracy McGrady pole rahul oma mänguajaga Houstonis ja on klubist lahkumas.
Loodame , et yaoga läheb samamoodi
Kui räägid minust siis ei ole. See on minu arvamus Yaost. Ainsad asjad mis tema juures on head on tema pikkus ja keskpositsiooni visked. Hüpata ta ei jõua, saab koguaeg faciale ja kulpe ja on iga hooaeg pool hooaega audis. Mis temas head on? Ma lootsin et temast saab järjekorde domineeriv center NBAs kui ta draftiti aga pole ta midagi nii domineerivat.Minu arvamus tema kohta hakkas siis juba langema kui ta suutis saada Nate Robinsonilt kulb ja seda veel olukorras kus oleks pidanud selle palli kahe käega alla lööma. Sry aga see on minu arvamus tema kohta ja see ei muutu niipea.Alan kirjutas:Ma loodan, et see oli sinupoolne sarkasmifail. Vastasel juhul ...
kell 1 öösel meie aja järgi.slick rick kirjutas:kuidas selle aja arvutamisega on?
tahaks 6PM ET clevelandi ja houstoni kohtumist vaadata.
mis kell see eesti aja järgi on?
linki oleks ka vaja soho
millele linki?slick rick kirjutas:kuidas selle aja arvutamisega on?
linki oleks ka vaja soho
Pärast Shaqi ära kukkumist nagu parim tsenter (kui Duncan PF'iks lugeda). Vigastused on ainus asi, mille kallal tema puhul norida saaks. Aga kui su arvamus muutub surutud korvide/saadud kulpide järgi, siis polegi väga mõtet siin vaielda.väike-tamma kirjutas:Kui räägid minust siis ei ole. See on minu arvamus Yaost. Ainsad asjad mis tema juures on head on tema pikkus ja keskpositsiooni visked. Hüpata ta ei jõua, saab koguaeg faciale ja kulpe ja on iga hooaeg pool hooaega audis. Mis temas head on? Ma lootsin et temast saab järjekorde domineeriv center NBAs kui ta draftiti aga pole ta midagi nii domineerivat.Minu arvamus tema kohta hakkas siis juba langema kui ta suutis saada Nate Robinsonilt kulb ja seda veel olukorras kus oleks pidanud selle palli kahe käega alla lööma. Sry aga see on minu arvamus tema kohta ja see ei muutu niipea.Alan kirjutas:Ma loodan, et see oli sinupoolne sarkasmifail. Vastasel juhul ...
cleveland - houstonSoho kirjutas:millele linki?slick rick kirjutas:kuidas selle aja arvutamisega on?
linki oleks ka vaja soho
Alan kirjutas:Pärast Shaqi ära kukkumist nagu parim tsenter (kui Duncan PF'iks lugeda). Vigastused on ainus asi, mille kallal tema puhul norida saaks. Aga kui su arvamus muutub surutud korvide/saadud kulpide järgi, siis polegi väga mõtet siin vaielda.väike-tamma kirjutas:Kui räägid minust siis ei ole. See on minu arvamus Yaost. Ainsad asjad mis tema juures on head on tema pikkus ja keskpositsiooni visked. Hüpata ta ei jõua, saab koguaeg faciale ja kulpe ja on iga hooaeg pool hooaega audis. Mis temas head on? Ma lootsin et temast saab järjekorde domineeriv center NBAs kui ta draftiti aga pole ta midagi nii domineerivat.Minu arvamus tema kohta hakkas siis juba langema kui ta suutis saada Nate Robinsonilt kulb ja seda veel olukorras kus oleks pidanud selle palli kahe käega alla lööma. Sry aga see on minu arvamus tema kohta ja see ei muutu niipea.Alan kirjutas:Ma loodan, et see oli sinupoolne sarkasmifail. Vastasel juhul ...