Ookeani tagune liiga (NBA)
-
- Kasutaja
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
sound on ees veits
ei tea mul see veetle hakkib jubedalt parem vaatan veits kehvema kvaliteediga kui hakkimisega
muidu vshare -is jookseb hq ilusti kui keegi kannab üle ja euroleague saand ka ilusti vaadata hq aind veetle hakkib ei tea miks
muidu vshare -is jookseb hq ilusti kui keegi kannab üle ja euroleague saand ka ilusti vaadata hq aind veetle hakkib ei tea miks
Poolaeg 56-51 Cavsile
poolaja lõpus Jamesilt buzzer-dunk
poolaja lõpus Jamesilt buzzer-dunk
Cavaliersi-Hawksi mängu 1.poolaja lõpp oli hea-kõiepealt Crawfordi kolmene ja siis Lebroni buzzer-dunk.
lebronil hea mängida nii kui palli saab tuleb kohe booooooooooooooo
MIS TOIMUB ATLANTAGA?? MITTE ÜHTEGI PUNKTI 4 VEERANDIL 8 MIN 39 SEKUNDIGA. mai saa aru. delonte dunk oli võimas. samuti nagu mooni blokk
Cavs ei lase enam üldse Hawksil punkte visata, hawks viimane veerandaeg praegu nulli peal
Delonte on lihtsalt crazy flier oma pikkus kohta
Delonte on lihtsalt crazy flier oma pikkus kohta
mäng tehtud ka. Big Z-lt kolmekas.
mulle see ilgauskas ikka täiega meeldibsuvakas kirjutas:mäng tehtud ka. Big Z-lt kolmekas.
mulle see ilgauskas ikka täiega EI meeldiEgert kirjutas:mulle see ilgauskas ikka täiega meeldibsuvakas kirjutas:mäng tehtud ka. Big Z-lt kolmekas.
no ei saa öelda et cavs hoidis või mitte osad hawksi visked olid ikka täiesti vabalt mis mööda läks
ega mõlemad tiimid ei hiiland just viske tabavusega 4ndal
kui 3.5 minti oli mängida siis oli cavsil 14-2 ja hawksil 10-0
ega mõlemad tiimid ei hiiland just viske tabavusega 4ndal
kui 3.5 minti oli mängida siis oli cavsil 14-2 ja hawksil 10-0
uskumatu mis mängu west teeb. west skooris mingi 10 punkti järjest hornetsi jaoks
west teeb elu mängu, 3 veerandit läbi vennal 36 punkti, new orleans võitis 3 veerandi 31-13.
west teeb elu mängu, 3 veerandit läbi vennal 36 punkti, new orleans võitis 3 veerandi 31-13.
Viimati muutis suvakas, 30 Dets 2009, 05:20, muudetud 1 kord kokku.
west paneb hullu jah 35 punni juba endal keskmine 16
ja kohe kui west ei mängi, rockets tuleb järgi ja läheb juhtima
rocketsi kaitse on ikka võimas 4 veerandil, ja battier on ka hoogu läinud--5 kolmest täna ja viimane veaga ka veel
rocketsi kaitse on ikka võimas 4 veerandil, ja battier on ka hoogu läinud--5 kolmest täna ja viimane veaga ka veel
- PRObasktball
- Uus kasutaja
arvan ,et LAKERS aga CAVALERSIL on ka lootust