Keegi pole neid ju kutsunudki.jyrgen kirjutas:oleks pidanud ka ühisliigasse tulema
Tartu Rock
Re: Tartu Rock
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
See oli see olukord kus Talts sai laua ja siis hakkas ise palliga üle tulema aga kaotas palli hoopis.Timeouti oleks vaja olnud et saada pall ilusti üle ja oleks saand kindla rünnaku välja mõelda kuidas kolmest saada.tanelk kirjutas:Ega see sul NBA pole, et poole rünnaku pealt minuti võtad, naljatilkjulki kirjutas:Sel hetkel kui laud saadi oli vahe 4p. ja Visnapuu oleks pidand timeouti võtma.Aga ta võttis selle siis kui see pallikaotus oli ära olnud.Kalev4ever kirjutas:Kahju, et kaotati
Lõpus panid ikka hulle kolmeseid sisse, aga siis tuli see Taltsi valesööt ja oligi läinud.
see jah väike missleadPatrioot kirjutas:Keegi pole neid ju kutsunudki.jyrgen kirjutas:oleks pidanud ka ühisliigasse tulema
No kui Doronin paneb 2korda ässa ja Eichfuss ka korra , siis noh millest me räägime mehed !!!??? Euroopasats ??? LUBAGE NAERDA SELLE VÕISTKONNA ÜLE !
Loodetavasti pääseb talts ikka välismaale. Kas järgmine aasta või mitte kunagi. Vanus tuleb järjest peale.
Rock võiks järgmiseks aastaks üritada muidugi Morrisoni säilitada.
Rock võiks järgmiseks aastaks üritada muidugi Morrisoni säilitada.
Usu mind, Doronin hakkab eesti koonduses B divisjoni tsempionaadil veel 20 silmaseid mänge tegema.BigMac kirjutas:No kui Doronin paneb 2korda ässa ja Eichfuss ka korra , siis noh millest me räägime mehed !!!??? Euroopasats ??? LUBAGE NAERDA SELLE VÕISTKONNA ÜLE !
mingi kalkun pani hästi .. Dragons viskas mööda ja siis Kalkun ütles: Õnneks rockil kah visked ei lähe:D(tglt mõtles dragonsit:D)
- KalevPower
- Kasutaja
- Kivipallur
- Kasutaja
Vaatan ,et kõik Rocki fännid kuhugi ära kadunud Huvitav ,mis nad siis asjast arvavad . Aga eks nad ka tavaliselt ilmuvad välja ainult Cramo kaotuse korral...
Morrison sai Teini näomaski kanda:D
Doronin lubas see aasta terrassi ehitada , eelmine aasta koondise mängude ajal ju ehitas treppi !!! tubli poja , pole muud öeldamarxx762 kirjutas:Usu mind, Doronin hakkab eesti koonduses B divisjoni tsempionaadil veel 20 silmaseid mänge tegema.BigMac kirjutas:No kui Doronin paneb 2korda ässa ja Eichfuss ka korra , siis noh millest me räägime mehed !!!??? Euroopasats ??? LUBAGE NAERDA SELLE VÕISTKONNA ÜLE !
ta sai ühe soojaga kõik tehtud, niiet nüüd pole midagi muud kui, särk selga ja tuld.BigMac kirjutas:Doronin lubas see aasta terrassi ehitada , eelmine aasta koondise mängude ajal ju ehitas treppi !!! tubli poja , pole muud öeldamarxx762 kirjutas:Usu mind, Doronin hakkab eesti koonduses B divisjoni tsempionaadil veel 20 silmaseid mänge tegema.BigMac kirjutas:No kui Doronin paneb 2korda ässa ja Eichfuss ka korra , siis noh millest me räägime mehed !!!??? Euroopasats ??? LUBAGE NAERDA SELLE VÕISTKONNA ÜLE !
Doronini majaga on tööd veel piisavalt. Elab küll sees, aga haljastus ja kõik muu majaümbrus on tegemata.marxx762 kirjutas: ta sai ühe soojaga kõik tehtud, niiet nüüd pole midagi muud kui, särk selga ja tuld.
Ma elan samas kandis, niiet ma saan teid update`ida selle koha pealt
mine siis ehitusega appi ikka, äkki siis jõuab koondisessePatrioot kirjutas:Doronini majaga on tööd veel piisavalt. Elab küll sees, aga haljastus ja kõik muu majaümbrus on tegemata.marxx762 kirjutas: ta sai ühe soojaga kõik tehtud, niiet nüüd pole midagi muud kui, särk selga ja tuld.
Tema positsioonile on häid mehi küllalt. Minupoolest võib ta koju ka jääda.jyrgen kirjutas:mine siis ehitusega appi ikka, äkki siis jõuab koondisessePatrioot kirjutas:Doronini majaga on tööd veel piisavalt. Elab küll sees, aga haljastus ja kõik muu majaümbrus on tegemata.marxx762 kirjutas: ta sai ühe soojaga kõik tehtud, niiet nüüd pole midagi muud kui, särk selga ja tuld.