Kibestunud Rocki fänn oled vist. Ju siis on sellel mingid põhjused, miks Todd Timmu asemel mängib, Vaevalt, et sa treeninguid vaatamas oled käinud. Ja see on juba Rocki mänedžmendi viga, et nad mingeid lumpeneid endale möllama kutsuvad.Tegumood kirjutas:Kallis Pliks,
Ma käin kõikidel BBLi ja euromängude kodumängudel. Oma piskut pigistades jõuan ka naljakamatele KMLi mängudele - kas võitsin nüüd mingisugusegi respecti sinu silmis. Mingi salapärane jõud viib mind igakord saali tagasi, isegi ka pärast eilset kohutavat mängu. (Ma hakkan kartma, et see ongi armastus.)
Miks kutsud sa mu hüüdnimesi sõimamiseks ja tobetateks? Ma ei pannud neid siia üldse neid eesmärke teenima. Ma loodan, et vähemalt mõnelgi tekkis kergem muie näole. Muide, kas sinu nimi tähendan, et oled naissoost? Ma ükskord lugesin Mats Traati, kes väitis naiste huumorisoone puudumist. no offence!
Minu ema õpetas mulle, et enda üle tuleb osata naerda, sinu ema seda ilmselget teinud ei ole.
Minu iroonia ei tähenda seda, et ma hüppaks välja uppuvast laevast, vastupidi, ma üritan kaasata reisijaid parandustöödele.
Koos kannatamisest ei ole kasu, vaja on rõhuda kitsaskohtadele, ega need iseenestest ei parane.
Oma postituses räägisid sa tulevikuplaanidest, kuid mis tulevikku on Rockil nendega 5 mehega - iga kord kui näen Lumbertit Kitsingu asemel platsil tuleb mulle nutt peale. Kas tõesti ei ole Eestis ühtegi noort, kes teeks Äraandijast vähem pallikaotusi?? Ühejalagne Veidemann mängib kui kulda - kuid mida teeb Kaldre? Revolutsiooni on vaja, vanad peerud minema ja uued noored asemele, ainult nii on meil tulevikku. EHK suudab mõni helgem pea mulle, vanale lollile, seletada, mida teeb Todd paremini Timmust?
Armastusega,
Tegumood
PS! Nüüd ma mõistan sind Rix
PS!PS! Oskar, kui Doronin on Valga tasemel, siis kuhu sa Äraandija paigutaksid???
PS!PS!PS! Pakkuge ise ka nicke välja.
Kahtlen, kas on nii palju kibestunud inimesi, kes solvavaid hüüdnimesi välja viitsivad mõelda. Kui siis midagi positiivset.
Näiteks Fisherile sobiks Black Pahv - sarnasus on siis Peep Pahviga, ta ise vist ka mainis, et ta on Fisheriga sarnane.