Kalev vs Žalgiris

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
Kalev
Kasutaja

Postitus Postitas Kalev »

marxx762 kirjutas:
karl-Peeter kirjutas:
marxx762 kirjutas: Min 2P 3P 1P
M. Parmer 26:22 7-2 2-0 4-1 6Rb 3Rs 1Vl 5pts
Viskas küll peale ja mööda suht palju ja vabaviskeid viskas täna halvasti aga 6 lauda ja 3 söötu ja 1 vaheltlõige .
Sa nägid mängu või ma ei taha tüli norida vms, aga okei punktid jäid temalt tagasihoidlikuks aga sitasti ta nyyd küll ei mänginud.
Kus otsast ma päris palju lolli juttu järjes olen ajanud?
Point on selles et sa ei saa öelda kas ta mängis sittasti või mitte kui sa mängu näind ple.Statistika järgi ei saa vaadata.
sedant küll punkte küll eriti ei tulnud aga muud näitajad on normaalsed,
okei las jääda nyyd see teema ma ei taha vaielda.
rahu!
Hmm...point on SELLES, et sa pole mängu näinud ja mida ta tegelikuses platsil tegi, punktid siia ei puutu. :D
Kalev
Kasutaja

Postitus Postitas Kalev »

Hmm kirjutas:Muuseas, zalgirisel ei mänginud kaks shooterit: Collins ja Brown, niiet nende osalemisel oleks vast suurem kaotus tulnud....
Sama hästi ei mänginud Kalevil Tanel Sokk ja Gregor Arbet, mingit spekuleerimist pole mõttet teha, oli nagu oli.
Patrik
Kasutaja

Postitus Postitas Patrik »

hm kirjutas:Kle ma ei usu, et kõik tiimid keda kalev nüüd võidab kohe treeneri minema saadavad
Kui sa nüüd tähelepanelikult jägid Žalgirise treenerite ajalugu, siis sa märkad, et need vahetuvad tihti peale kaotust nõrgale tiimile. Ehk siis vallandatakse või peatreener ise astub tagasi.
Rocki poolehoidja

Postitus Postitas Rocki poolehoidja »

Kalevi superesitusi vaadates tundub tõesti, et Rockist ollakse pikalt ees, seega Rockil erilist võimalust eelseisvas mängus ei ole..
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Kalev kirjutas:
marxx762 kirjutas:
karl-Peeter kirjutas: Point on selles et sa ei saa öelda kas ta mängis sittasti või mitte kui sa mängu näind ple.Statistika järgi ei saa vaadata.
sedant küll punkte küll eriti ei tulnud aga muud näitajad on normaalsed,
okei las jääda nyyd see teema ma ei taha vaielda.
rahu!
Hmm...point on SELLES, et sa pole mängu näinud ja mida ta tegelikuses platsil tegi, punktid siia ei puutu. :D
okei . tõesti , las see nüüd jääda
Suletud