youtube-i, facebookeid, twitterid jne... on ju bannitud juba

No sinna ei anna midagi teha (hääletusele).Meenub kahe aasta tagune BBL Tähtede Mäng Tallinnas.Vahepeal oli hääletusel selline seis, kus Vallo taheti vägisi teha Baltimaade parimaks C.suvakas kirjutas:ma lihtsalt ei saa aru kuidas saab tmac nii palju hääli?? See on lihtsalt müstika. Inimesed valivad selle järgi, kes meeldib neile rohkem, mitte selle järgi, kuidas keegi mängib. ma olen tmaci suur fänn olnd, aga see aasta pole ma kunagi tema poolt hääletanud, sest ta ei ole mänginud. ma hääletan nende poolt, kes mängivad hästi. mitte sellejärgi, kes mulle meeldib, kes mitte. kui nii, siis lebroni poolt ei oleks ma kordagi hääletanud
Olid ajad:DAlex kirjutas:No sinna ei anna midagi teha (hääletusele).Meenub kahe aasta tagune BBL Tähtede Mäng Tallinnas.Vahepeal oli hääletusel selline seis, kus Vallo taheti vägisi teha Baltimaade parimaks C.suvakas kirjutas:ma lihtsalt ei saa aru kuidas saab tmac nii palju hääli?? See on lihtsalt müstika. Inimesed valivad selle järgi, kes meeldib neile rohkem, mitte selle järgi, kuidas keegi mängib. ma olen tmaci suur fänn olnd, aga see aasta pole ma kunagi tema poolt hääletanud, sest ta ei ole mänginud. ma hääletan nende poolt, kes mängivad hästi. mitte sellejärgi, kes mulle meeldib, kes mitte. kui nii, siis lebroni poolt ei oleks ma kordagi hääletanud
Ühiste jõududega tegite vale otsuse, Valling pudrunäppe ja ilma kaitseta lay-upe oleks üsna naljakas vaadata olnud.Karl kirjutas:Olid ajad:DAlex kirjutas:No sinna ei anna midagi teha (hääletusele).Meenub kahe aasta tagune BBL Tähtede Mäng Tallinnas.Vahepeal oli hääletusel selline seis, kus Vallo taheti vägisi teha Baltimaade parimaks C.suvakas kirjutas:ma lihtsalt ei saa aru kuidas saab tmac nii palju hääli?? See on lihtsalt müstika. Inimesed valivad selle järgi, kes meeldib neile rohkem, mitte selle järgi, kuidas keegi mängib. ma olen tmaci suur fänn olnd, aga see aasta pole ma kunagi tema poolt hääletanud, sest ta ei ole mänginud. ma hääletan nende poolt, kes mängivad hästi. mitte sellejärgi, kes mulle meeldib, kes mitte. kui nii, siis lebroni poolt ei oleks ma kordagi hääletanud
Ühiste jõududega saime ta sealt ikka välja:D
Mäletan kus tundide viisi jamasin neti ja Ip'ga et Kangurile hääli anda ja lõpuks saigi Kangur sisse Taltsi asemel:D
Spursil tänavu tõsine probleem nende vastu kellele võiduprotsent üle 50-ne.Ennustajatele suht kindel 'easy money'...Genuin kirjutas:Anywayz, kui Spurs võidaks Mavsi, võtaks tänane öö veidigi rõõmsamaid pöördeid, Parker möllab nagu alati Dallase poiste vastu
Edit : Fail, Spurs sai pähe 103-112.
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=361827" onclick="window.open(this.href);return false;Õhtu sangariks tõusis esimest aastat NBAs mängiv Tyreke Evans. Detsembris oli ta kahel korral mängu saatuse otsustanud viskel eksinud, kuid seekord suuris ta seisul 100:100 tabada. Kokku jäi Evansi arvele 27 punkti, neist 10 viimasel veerandajal.