Euroleague
Re: Euroleague
selle pärast pole nba-d ka seal vist... kuna teleõigused mingil teisel leedu kanalil..
Vot MM kohta ei oska õelda, kuidas neil seal ülekande õigustega on, aga Euroliigaga on Viasatil tehtud pikk leping.Ülekande õigused peaksid kehtima 2011 aastani.Soho kirjutas:siis on vähemalt MM vaatamine VSB kindel kuna Leedu sai ju wild kaardiga sinna seegi hea vähemalt
..aga Marxxi suht nõus sellega.Eelmine aasta oli lihtsalt kanali nimi Viasat (1;2;3) ja tänu sellele sai nähtud palju erinevaid satse.Tänuvu peab lihtsalt p/offe ootama, et midagi muud näha.
ma jälgin rohkem mänge nagunii netis... asveli mängud 100% ära vaadand ja see euroleague tv stream on väga hea kvaliteediga ka , kui komentaator välja jääta ei kurda selle üle...probleem rohkem balti liiga mängudes... kus eesti satse ei näe üldse
kus seda euroleague streami täpsemalt näed?
tavaliselt mängude ajal pannakse atdhe.net üles linkgreystone kirjutas:kus seda euroleague streami täpsemalt näed?
Põnev lõpp, aga Rytase euro teekond sai selleks korraks ikkagi läbi.Pallikaotusi kogunes liialt palju.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Kahju Gineviciusest. Juhe lihtsalt jooksis kokku ja viset ei jõudnudki enam teha. Lootsin ikka nende võitu :/
Homme Žalgirisele pöialt hoidma!
Homme Žalgirisele pöialt hoidma!
Fear the prophet!
Ma hoian ikka rohkem ASVEL-ile pöialt
Pigem siiski Zalgirisele... tundub vägisi , et Venel on vaata et lausa suurem roll zalgirises kui Kanguril Asvelis.
Ja kui Kangur ei mängiks asvelis, siis asvel oleks üks ebasümpaatsemaid tiime euroliigas üldse...
Ja kui Kangur ei mängiks asvelis, siis asvel oleks üks ebasümpaatsemaid tiime euroliigas üldse...
Juan Dixon liitus Unicajaga
Mul on väga kahtlane tunne, et ASVEL kaotab ja Žalgiris võidab täna. :S
Mõlemad võidavad ja mõlemad saavad edasi.
Kas on su tunne üldse kunagi sind mitte alt vedanud? Sa paned kogu aeg mööda ainult.Egert kirjutas:Mul on väga kahtlane tunne, et ASVEL kaotab ja Žalgiris võidab täna. :S
Oot-oot, kes siin nüüd sõna võtab.Asjaajaja kirjutas:Kas on su tunne üldse kunagi sind mitte alt vedanud? Sa paned kogu aeg mööda ainult.Egert kirjutas:Mul on väga kahtlane tunne, et ASVEL kaotab ja Žalgiris võidab täna. :S
Kurat, atdhes jälle lingid ei tööta :/
ei tööta jh rskEgert kirjutas:Oot-oot, kes siin nüüd sõna võtab.Asjaajaja kirjutas:Kas on su tunne üldse kunagi sind mitte alt vedanud? Sa paned kogu aeg mööda ainult.Egert kirjutas:Mul on väga kahtlane tunne, et ASVEL kaotab ja Žalgiris võidab täna. :S
Kurat, atdhes jälle lingid ei tööta :/