Kalevi kohtumised KMLis
Re: Kalevi kohtumised KMLis
FISHER on LOOM 33 punni
E.Dorbek on ka C kohale võtta...
Agent Zero is the best!!
Annaks jumal , et ta Shaqiga ei kohtu ennem , kui ta omale uue relva pole muretsenud!
Võlurid ja Agent ilma relvata NBA meistriks!!!!!!!
Annaks jumal , et ta Shaqiga ei kohtu ennem , kui ta omale uue relva pole muretsenud!
Võlurid ja Agent ilma relvata NBA meistriks!!!!!!!
No õhtuleht ütles, et johnson virutas kriisale:D nii, et peaks keeld tulema:Djulki kirjutas:Johnson võib saada päris pika mängukeelu.
Vähemalt ma kuulsin selat kuidas teadustaja ütles rahavle kes tahtis ka väljakule joosta et:kõik jääge rahulikuks !!:D
Sellise käitumise eest võib saada keelu mitte aind Eesti liigas...
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
oi kui palju draamat , ma jäin 10 seki hiljaks selle hetkeni kui see kaklus oli
ja mingi väga hull laks ei saanud olla ju, kuna kriisa mängis edasi
ja mingi väga hull laks ei saanud olla ju, kuna kriisa mängis edasi
Viimati muutis Egert, 15 Jaan 2010, 20:46, muudetud 1 kord kokku.
xrip55 kirjutas:No õhtuleht ütles, et johnson virutas kriisale:D nii, et peaks keeld tulema:Djulki kirjutas:Johnson võib saada päris pika mängukeelu.
Vähemalt ma kuulsin selat kuidas teadustaja ütles rahavle kes tahtis ka väljakule joosta et:kõik jääge rahulikuks !!:D
nu johnson üritab juhtkonnale mõista anda fännide tahtmist , et on veel vaja mehi korvi alla , ega kui sõnadega ei suuda siis peab ju kätega selgeks tegema
Viimati muutis Soho, 15 Jaan 2010, 20:46, muudetud 1 kord kokku.
No jätta nüüd see intsident kõrvale siis, Kalevilt ikkagi tugev esitus ja pandi Tarva poisid paika, väga head tundusid statsi järgi animal Fisher ja Keerles, väga s*tt Sokk !
keerles see aasta walking double double mees
kõva vend rsk
kõva vend rsk
Fisher pani ikka küll hullult....Õnnitlen teid kalevlasi
nüüd hakkabki Erik Dorbek C mängima. Veski saadetakse Rakverre
asjaajajad ja spartaklased pandi ka paika
-
- Kasutaja
No võit tuli ,kuid ikkagi korvialla on vaja kedagi juurde,nii see asi edasi minna ei saa ja jumal tänatud ,et ma eksisin nagu alati.
Ülekande lõpus oli mingi link kus oli kirjas etTarvase mängu salvestisi saab näha sealt.Aga meelde ei jäänd täpselt.Muidu vaataks selle kakluse üle.
loodan et delfi oli kohal ja filmis, siis saaks pärast vaadata, mis täpselt toimus
ilmselt teevad seda ka kohtunikud ja sealt hakkab neide keelde tulema : Djulki kirjutas:Ülekande lõpus oli mingi link kus oli kirjas etTarvase mängu salvestisi saab näha sealt.Aga meelde ei jäänd täpselt.Muidu vaataks selle kakluse üle.