Korvpalli pallid
Re: Korvpalli pallid
Äkki keegi oskab öelda kust saaks hea hinnaga korraliku kossupalli?
sportland, rademar, citysport jne jne jne
- Kalev4ever
- Kasutaja
Kuna ise olen omanud (praegunegi on) ainult Spaldingu korvpalle, siis olen nendega täitsa rahule jäänud.
Koolis keka tundides on saanud Molteniga kossu mängida. Ka täitsa hea pall.
Nii, et soovitaksin valida Spaldingu ja Molteni vahel : )
Koolis keka tundides on saanud Molteniga kossu mängida. Ka täitsa hea pall.
Nii, et soovitaksin valida Spaldingu ja Molteni vahel : )
Fear the prophet!
ise oman euroliiga eelmise hooaja nike palli, täitsa hea ja mugav, aga tundub moltenitest veits kergem. ise mängin trennides ja mängudel enamjaolt gg7-ga siis eriti ei kasuta seda euroliiga palli. vb keegi tahab osta? ostsin muidu 1300.- sportlandist.
seda ma tean ise ka väga hästi,et neist poodidest saab!!Sooviks ikka poehinnast soodsamalt saada äkki kellelgi on kuskil käpp sees.jorgenk kirjutas:sportland, rademar, citysport jne jne jne
-
- Kasutaja
Palju poes molten gg7 maksab?justfun kirjutas:seda ma tean ise ka väga hästi,et neist poodidest saab!!Sooviks ikka poehinnast soodsamalt saada äkki kellelgi on kuskil käpp sees.jorgenk kirjutas:sportland, rademar, citysport jne jne jne
-
- Kasutaja
Umbes tuhande kanti jääb vist(pigem paarsada krooni rohkem isegi).väike-tamma kirjutas:Palju poes molten gg7 maksab?justfun kirjutas:seda ma tean ise ka väga hästi,et neist poodidest saab!!Sooviks ikka poehinnast soodsamalt saada äkki kellelgi on kuskil käpp sees.jorgenk kirjutas:sportland, rademar, citysport jne jne jne
-
- Kasutaja
Isa müüb mul kusagil 800 krooniga nagu eespool juba mainisin. Et kui tahate infot/osta siis võtke ühendust erasõnumiga
kui julgete ja oskate siis ebayst saab 40dollariga gg7.Kvaliteedis ma väga ei kahtle.Olen isegi ebayst asju tellinud ja pole petta saaanud.veel
Mul ka see pall ja väga hea pall minu arust.See ikkka nii kerge võrreldes teistega.Ja mul läheb sellega mäng ikka tunduvalt paremini
(kasutaja kes nt myyb : superstoreasiacom )1000 feedbacki ja 98% on positiivsed.
Mul ka see pall ja väga hea pall minu arust.See ikkka nii kerge võrreldes teistega.Ja mul läheb sellega mäng ikka tunduvalt paremini
(kasutaja kes nt myyb : superstoreasiacom )1000 feedbacki ja 98% on positiivsed.
Mu arust Nike Euroliiga pall on tunduvalt parem Molten gg7st.
mul endal on nike euroliiga pall aga mängida meeldib mulle just gg7-ga.
on kellegil huvi euroliiga palli vastu tekkinud? pmts uus.
on kellegil huvi euroliiga palli vastu tekkinud? pmts uus.