Usku peab olema, ega muidu ei võidagi.xrip55 kirjutas:Ma ka ei taha uskuda et kalev võidab:D aga no lootma peab
Rock vs Kalev/Cramo 27.01.2010
Re: Rock vs Kalev/Cramo 27.01.2010
Kõigepealt tänud eelkõnelenud Spartaklasele, ikka on kuulata kiitust Rocki suunas.
Aga Cramolased, enne kui hakate teda sõimama, siis millise valemi olete Rocki jaoks välja mõelnud? Eesliin on teil ju kehvake, vastukaaluks on see Rocki trump. Mina näen Cramo võitu vaid sel müstilisel juhul kui teie kõik tagamängijad teevad meeletu esituse.
Egert, sa ei tahtnud Spartaklast sõimata, aga ikka ütlesid tema kohta sellise kohatu sõna, oled ikka juhmard küll - oih.
Just delfist tulnuna postitan natuke sealt leitud puhast huumorit:
Tanel Tein ei kustuta öösel magades lampi. Mitte sellepärast, et ta kardaks pimedust, vaid hoopis pimedus kardab teda.
Kui Tanel Tein teeb Rocki trennis kätekõverdusi, siis ei liigu mitte tema keha, vaid maapind tema all annab järele.
Lebron James calls Tanel Tein ``The MVP.''
Tanel Tein on käinud Marsil. Sellepärast seal polegi elumärke.
Aga Cramolased, enne kui hakate teda sõimama, siis millise valemi olete Rocki jaoks välja mõelnud? Eesliin on teil ju kehvake, vastukaaluks on see Rocki trump. Mina näen Cramo võitu vaid sel müstilisel juhul kui teie kõik tagamängijad teevad meeletu esituse.
Egert, sa ei tahtnud Spartaklast sõimata, aga ikka ütlesid tema kohta sellise kohatu sõna, oled ikka juhmard küll - oih.
Just delfist tulnuna postitan natuke sealt leitud puhast huumorit:
Tanel Tein ei kustuta öösel magades lampi. Mitte sellepärast, et ta kardaks pimedust, vaid hoopis pimedus kardab teda.
Kui Tanel Tein teeb Rocki trennis kätekõverdusi, siis ei liigu mitte tema keha, vaid maapind tema all annab järele.
Lebron James calls Tanel Tein ``The MVP.''
Tanel Tein on käinud Marsil. Sellepärast seal polegi elumärke.
"maakas lõpetaks oma maanaljad ära ka kui te seda ignoreeriks lihtsalt." Oskar8
"Õppimine on korvpallimängu kõrval ka üks tilulilutamine" Peep Pahv
2 esimest on muidugi herr Norrise faktid, aga mind ajas küll naerma
Ega enne Rocki mängu ei oskagi midagi loota.Töenäoliselt saab keegi nendest superstaaridest püha vaimu osaliseks ja pauk tuleb sealt, kust sa seda ei oskagi oodata..(Nt. Todd jälle? või Doronin?)
Mängust? Ootaks võitu.Seda enam, et Tartus on meil mängud paremini välja kukkunud, ning teiseks loodaks vähemalt +8 punktilist edu, et üks probleem ära lahendada tuleviku silmas pidades.
Mängust? Ootaks võitu.Seda enam, et Tartus on meil mängud paremini välja kukkunud, ning teiseks loodaks vähemalt +8 punktilist edu, et üks probleem ära lahendada tuleviku silmas pidades.
Ikka on vahet.Vastasel juhul paneme jälle seitsmekesi seal.spartaklane kirjutas:Mis siin vahet on kas mängib see Riis või ei mängi
YNWA
Homme on selle hooaja tähtsaim mäng, eriti Rockile, sest kaotuse korral neil enam taganemisteed ei ole. Kalevil seevastu jääksid endiselt korralikud võimalused 6 hulka saada. Peaasi, et see meeste mängu mõjutama ei hakkaks.
Kui Rocki poolel keegi ennast ei ületa, (viimasel ajal on seda kahjuks päris tihti tehtud Kaleviga mängudes) siis võib otsustavaks saada tsentrite (Kopamees vs. Morrison-Allingu) duell. On nagu meelde jäänud, et Morrison ei julge väga Johnsoni vastu dunki panema minna, kuna kardab koppa saada.
+5 Kalevile.
Kui Rocki poolel keegi ennast ei ületa, (viimasel ajal on seda kahjuks päris tihti tehtud Kaleviga mängudes) siis võib otsustavaks saada tsentrite (Kopamees vs. Morrison-Allingu) duell. On nagu meelde jäänud, et Morrison ei julge väga Johnsoni vastu dunki panema minna, kuna kardab koppa saada.
+5 Kalevile.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Mis paganama valemit Rocki võitmiseks vaja läheb?
Mehed mängivad oma mängu ära, vastaste ebaõnn tuleb ka ainult kasuks ja võib olla sellest piisabki. Kalevi võitu müstikaks nimetada on ka veidi kahtlane. Rocki võidud praeguse Kalevi koosseisu üle on olnud suht väiksed, nii et
Fakt on hoopiski selles, et homme tuleb jällegi põnev kohtumine kahe hiiu vahel.
Mehed mängivad oma mängu ära, vastaste ebaõnn tuleb ka ainult kasuks ja võib olla sellest piisabki. Kalevi võitu müstikaks nimetada on ka veidi kahtlane. Rocki võidud praeguse Kalevi koosseisu üle on olnud suht väiksed, nii et
Fakt on hoopiski selles, et homme tuleb jällegi põnev kohtumine kahe hiiu vahel.
Fear the prophet!
Sama juttu rääkisid Tarvase mängu eel ka,et kindel kaotus tuleb.spartaklane kirjutas:Mis siin vahet on kas mängib see Riis või ei mängi ,fakt on see ,et senikaua kuni ei leita korvialla lisajõudu ,pole meil mingidgi võimalust kedagi tõsiselt võetavaid meeskondi võita ,see on fakt ja nii see ka jääb ja hommne mäng Rockiga pole siin ka mingi erand ,ehk siis kaotus tuleb niikuinii see on sada prossa kindel.
Ago vot tuli 16p. võit .Nii et oled varemgi pand möödaoma ennustusega ja nüüd paned jälle .
-
- Kasutaja
Ja see on siis sinuarvates suur võidulootus Kopamees vs Morrison-Allingu duell ehk siis korvialune võitlus 1-2vastu, siit ju kajabgi läbi meie olematu korvialune ,kus meid homme maatasa tehakse,ma ei süüdista siin meie hommses kaotuses mehi, vaid klubi juhtkonda ,kes lihtsalt käed rüpes istuvad ja neid kaotusi vaatavad ja midagi ette ei võta ,et olukorda parandada ,samas kui turul on ju saada erineva kalibriiga ja hinnaklassiga mehi ,kes võiksid meid aidata.Genuin kirjutas:Homme on selle hooaja tähtsaim mäng, eriti Rockile, sest kaotuse korral neil enam taganemisteed ei ole. Kalevil seevastu jääksid endiselt korralikud võimalused 6 hulka saada. Peaasi, et see meeste mängu mõjutama ei hakkaks.
+5 Kalevile.
Sa räägid nagu Kalevil oleks üks mees-Ken ja Rockil siis Morrison ja Allingu.spartaklane kirjutas:Ja see on siis sinuarvates suur võidulootus Kopamees vs Morrison-Allingu duell ehk siis korvialune võitlus 1-2vastu, siit ju kajabgi läbi meie olematu korvialune ,kus meid homme maatasa tehakse,ma ei süüdista siin meie hommses kaotuses mehi, vaid klubi juhtkonda ,kes lihtsalt käed rüpes istuvad ja neid kaotusi vaatavad ja midagi ette ei võta ,et olukorda parandada ,samas kui turul on ju saada erineva kalibriiga ja hinnaklassiga mehi ,kes võiksid meid aidata.Genuin kirjutas:Homme on selle hooaja tähtsaim mäng, eriti Rockile, sest kaotuse korral neil enam taganemisteed ei ole. Kalevil seevastu jääksid endiselt korralikud võimalused 6 hulka saada. Peaasi, et see meeste mängu mõjutama ei hakkaks.
+5 Kalevile.
Äkki peaks nagu muid tiimiliikmeid ka arvestama ja meeskonna mängu.
Ja Morrison ja Allingu võivad ja viskavadki palju punkte aga Keerles,Fisher,Akognon ja Arbet suudavad ka skoorida ja mängida väga hästi.
Ehk siis tahan öelda et 1vs1 ei maksa alati võtta...
Kalev võidab ning Varrak kasutab natukene erinevat taktikat(eeldadavasti)kui varasemates mängudes.
Spartaklane - ole hea mees ja hoia oma loll suumulk kinni! Ma isegi ei viitsi põhjendada...kui sina aru ei saa (mida ma üldse ei imestaks) siis usun, et paljud saavad, miks ma nii ütlesin
+2 Cramole : 75-73 ( Fisherilt 12 lauda ja 29 punni) minu ennustus
Agent Zero is the best!!
Annaks jumal , et ta Shaqiga ei kohtu ennem , kui ta omale uue relva pole muretsenud!
Võlurid ja Agent ilma relvata NBA meistriks!!!!!!!
Annaks jumal , et ta Shaqiga ei kohtu ennem , kui ta omale uue relva pole muretsenud!
Võlurid ja Agent ilma relvata NBA meistriks!!!!!!!
Nagu keegi eelpool mainis - kui meie tagaliin oma punkte ära ei viska, pole meil midagi teha, sest kaitset me mängida EI oska. Homme tahaks näit. Joshi poolt näha esitlust, mida varem pole nähtud ja seda positiivses mõttes loomulikult (loomulikult sama ka kogu meeskonna poolt)
Meie edu peitub Charronis Keerleses ja uskuge mind Arbetis, lisaks teeb hea partii ka T.S.
ma tahaks näha sokult vähem, kui 5 pallikaotust siis oleks juba hästi... ja meeskonna peale võiks see arv ka jääda 10 piiresse
-
- Kasutaja
No peale Kalev/Cramo kaotust pead vist ise oma suumulgu kinni panema,aga ok mis ma ikka vaidlen ,küll peale mängu räägid teist juttu ja otsid vabandusi ,miks siis seekord kaotus tuli.Go Cramo! kirjutas:Spartaklane - ole hea mees ja hoia oma loll suumulk kinni! Ma isegi ei viitsi põhjendada...kui sina aru ei saa (mida ma üldse ei imestaks) siis usun, et paljud saavad, miks ma nii ütlesin