ÕhtulehtLätimaale ei sõida Ken Johnson , kes sai jalavigastuse kolmapäevases mängus Tartu Ülikool Rockiga. Johnson pole pärast seda treeningutel osalenud.
Endiselt on audis Marko Riis ning üleeilses esiliigamängus sai trauma Tanel Kurbas.
Balti liiga 2009/2010
Re: Balti liiga 2009/2010
Uudiseid enne Valmiera mängu...
mis parata kahju:(
Kuid Riis ja Kurbas teevad juba trenni , erinevalt Johnsonist
Kus esiliigas see Kurbas veel mängib?
Kalevi duubel tõenäoliselt.Egert kirjutas:Kus esiliigas see Kurbas veel mängib?
Siauliai võiks täna rocki piinad lõpetada!
Kallis Egert! Vii ennast asjadega kurssi enne kui plõksima hakkad.
Natuke lugemist sulle http://www.tartupostimees.ee/?id=218171" onclick="window.open(this.href);return false;
Natuke lugemist sulle http://www.tartupostimees.ee/?id=218171" onclick="window.open(this.href);return false;
TARTU ROCK !
Egert kirjutas:Siauliai võiks täna rocki piinad lõpetada!
Miks ma seda lugema peaks, ei tea? Ikka veel oled kinni selles mängus ja ei suuda leppida, et kaotasite? hahaCB 4 kirjutas:Kallis Egert! Vii ennast asjadega kurssi enne kui plõksima hakkad.
Ja sina ei ütle, millal mina plõksin, miks ma peaks rocki poolt olema täna?
Ma loodan Rocki võitu.Sest siis meil on võimalus jõuda pühapäeval Siauliaiga ühele pulgale.
Jq üldse läheks siis viimase playoff koha eest põnevamaks.
Ootan et Rock saaks ka edasi ,aga aint siis,kui playoffis ei läheks Kaleviga kokku.
Ootan et Rock saaks ka edasi ,aga aint siis,kui playoffis ei läheks Kaleviga kokku.
Suhteliselt pointless artikkel. Vähemalt on viimane lause täppi pandud.CB 4 kirjutas:Kallis Egert! Vii ennast asjadega kurssi enne kui plõksima hakkad.
Artiklist jääb mulje, et tulevad kaotused Siauliailt ja Rytaselt aga samas Valmiera, Ventspils, Nevezis ja Lauvas peaksid olema vormistamise küsimus??
Samas kui mu mälu mind ei peta, saadi sügisel läbi häda jagu Lauvasest, kuid ülejäänud kolm tuusteldasid Rocki hoolega.
Ilmselgelt ei ole Rocki mäng võrreldes sügisega eriti paremuse poole liikunud. Seetõttu tundub see artikkel suhteliselt sinisilmne.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
kuulge kui rock täna võidab siis on saialäul 7/5 ja kui kalev võidab VALMIRAT SIIS ON KALEVIL KA 7/5 JA KALEV KOLMAS
Kõik hädaldavad, et peaasi, et Rockiga kevadel vastamisi ei lähe. Minu arust võiks just olla. Ega Ventspils ja Siauliai lihtsamad vastased ei ole, kui Rock. Ja Tartu vastu oleks eriti magus revenge'i teha sel juhul!julki kirjutas:Ma loodan Rocki võitu.Sest siis meil on võimalus jõuda pühapäeval Siauliaiga ühele pulgale.
Ventspils juhib poolajaks Zalgirise vastu 9 punktiga. Vene on saanud oma meeskonnas kõige rohkem mänguaega ja visanud 2 punkti. Võiks muidugi rohkem korvi poole vaadata.
Eks Zalgiris paneb mingi hetk põhimehed sisse ja võtab ikka oma ära.
Eks Zalgiris paneb mingi hetk põhimehed sisse ja võtab ikka oma ära.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Minu arust ka võiks just Rockiga kokku minna, magus oleks tagasi teha.Genuin kirjutas:Kõik hädaldavad, et peaasi, et Rockiga kevadel vastamisi ei lähe. Minu arust võiks just olla. Ega Ventspils ja Siauliai lihtsamad vastased ei ole, kui Rock. Ja Tartu vastu oleks eriti magus revenge'i teha sel juhul!julki kirjutas:Ma loodan Rocki võitu.Sest siis meil on võimalus jõuda pühapäeval Siauliaiga ühele pulgale.