Ookeani tagune liiga (NBA)
sinna läheb veel aega, aga mis pakute, kuidas Oden NBA's esinema hakkab, kui terveks saab? Portland suhteliselt nõrk tiim, aga suur üllatus on LaMarcuse arenguhype ja mulle meeldib ta rohkem , kui Oden.
Kahju Durantist, sest Seattle'il väga kehv algus ja ei paista tugeva tiimina, muidu Durant väga sümpaatne.
Väga võimas on Denver, suur roll kindlasti K-Marti tagasi tulekul.
Kahju Durantist, sest Seattle'il väga kehv algus ja ei paista tugeva tiimina, muidu Durant väga sümpaatne.
Väga võimas on Denver, suur roll kindlasti K-Marti tagasi tulekul.
BC Kalev/Cramo
ma vaatan reedeti,laupäeviti ja pyhapäeviti. kui põnevad mängus siis nädala sees ka... pyhapäeviti on mängud heal ajal... esimesed lauasa kell kaheksa eesti ajajärgiAlan kirjutas:Paljud teist muidu ka mänge jälgivad lives? Ma tavaliselt nädalas paar mängu vaatan, mis kellaaja ja tiimide poolest sobivad.
oskab praegu keegi aidata? http://myp2p.eu/competition.php?competi ... basketball sellelt lehelt leidsin ainult chi-tor ja utah - det mängude lingid,aga kust ma võiks saada teisi mänge näha?
Üldiselt, kel vähegi viitsimist ja tahtmist, need saavad kõik vajaliku teada myp2p.eu foorumist. Väike vihje, et seal on ka lingid wmp kaudu vaatamiseks iga õhtu, niiet te ei pea mingit lisaprogrammi endale otsima. Korra asja käppa saad on kõik väga lihtne!
Eilsetest mängudest nägin ära kolm. Utah - Detroit, kus Boozerilt hullumeelne mäng. 17/20 väljakult. Toronto ja Chicago mängu ma väga tõsiselt ei viitsinud jälgida, pole just lemmiktiimidega tegu. Aga Nets - Lakers mäng oli super. Tore jälle näha lemmikmeeskonda järje peale saamas, .500 nüüd võiduprotsent.
Aa, meelde tuli, Cavsi ja Pacersi mängu vaatasin kah LeBronilt teine järjestikune trippel-D, 4. sel hooajal. Kindel MVP siiani minu silmis.
Eilsetest mängudest nägin ära kolm. Utah - Detroit, kus Boozerilt hullumeelne mäng. 17/20 väljakult. Toronto ja Chicago mängu ma väga tõsiselt ei viitsinud jälgida, pole just lemmiktiimidega tegu. Aga Nets - Lakers mäng oli super. Tore jälle näha lemmikmeeskonda järje peale saamas, .500 nüüd võiduprotsent.
Aa, meelde tuli, Cavsi ja Pacersi mängu vaatasin kah LeBronilt teine järjestikune trippel-D, 4. sel hooajal. Kindel MVP siiani minu silmis.
Kes matsu jagavad, need peaks mõnusalt naerda saama.
Lugu siis järgmine, et käib kampaania "Antoine Walker to All-Star Game" ja sellega seoses on igasuguseid pilte välja ilmunud.
Ahjaa, üks pilt veel, mis mind isiklikult naerma ajas.
Lugu siis järgmine, et käib kampaania "Antoine Walker to All-Star Game" ja sellega seoses on igasuguseid pilte välja ilmunud.
Ahjaa, üks pilt veel, mis mind isiklikult naerma ajas.
Viimati muutis Alan, 27 Nov 2007, 12:49, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja