OM Vancouver 2010
Re: OM Vancouver 2010
Northug ikka põrub ikka mõnusalt, nagu ma enne olümpiat arvasin.
Hokiturniir hakkab ka vaikset tuure võtma. Vene ja Kanada alustasid võimsalt. Usa ja Soomel on veel parandamis varu.Täna 5-1 Valgevenet võites tõusis Teemu Selänne (5-OM) jagama esikohta OM saldoga 20+16=36.
Rootsi, Tsehhi ja Slovakkia tugevust võib hommikul lehest lugeda.
Endal oli vastukarva, et Marit Björgen pani sprindi kinni. Kohe üldse ei meeldi mulle see memm....või tegelikult ma peaksin täpsustama, et mulle murdmaaalades ei lähe ükski Norra esindaja peale. Laskesuusatamises aga teine tera, seal mitu normaalsed norrakat kellele põialt hoida.
Norrakad juba jahuvad, et venelased polnud puhtad, aga see selleks.zero0 kirjutas:Northug ikka põrub ikka mõnusalt, nagu ma enne olümpiat arvasin.
Endal oli vastukarva, et Marit Björgen pani sprindi kinni. Kohe üldse ei meeldi mulle see memm....või tegelikult ma peaksin täpsustama, et mulle murdmaaalades ei lähe ükski Norra esindaja peale. Laskesuusatamises aga teine tera, seal mitu normaalsed norrakat kellele põialt hoida.
Ma saadaks norrakad enda astmarohuga paraolümpiale.
Viis roiet murdnud Majdici olümpia on lõppenud
Eilsel sprindi soojendusel kukkudes viis roiet murdnud Petra Majdici olümpia on väga suure tõenäosusega lõppenud. Küsimärgi all on ka sloveenlanna hooaja jätkumine.
Majdic kaotas eilsel soojendusel ühel laskumisel tasakaalu ning libises rajalt välja, kukkudes ligi 3-meetrisse auku. Vaatamata sellele suutis 30-aastane sloveenlanna end hiljem klassikaspirindis pronksmedalile sõita.
"See oli tõeliselt jäine kurv ja raja äär oli täiesti turvamata," kurjustas Majdic korraldajatega, vahendab Skierpost. "Mind taheti meditsiinikeskusesse viia, kuid ma ütlesin vaid, et viige mind starti. Kui sa tead, et Sloveenia pole varem medalit võitnud ja sa oled suurim medalilootus, siis pole muud võimalust, kui startida."
Majdici sõnul innustas teda rajal pingutama Sloveenia koondise arst Matej Tusak, kes käskis valu ingoreerida.
Majdic teatas hiljem Norra telekanalile NRK, et arstlik ülevaatus näitas, et ta on murdnud viis roiet.
Eilsel sprindi soojendusel kukkudes viis roiet murdnud Petra Majdici olümpia on väga suure tõenäosusega lõppenud. Küsimärgi all on ka sloveenlanna hooaja jätkumine.
Majdic kaotas eilsel soojendusel ühel laskumisel tasakaalu ning libises rajalt välja, kukkudes ligi 3-meetrisse auku. Vaatamata sellele suutis 30-aastane sloveenlanna end hiljem klassikaspirindis pronksmedalile sõita.
"See oli tõeliselt jäine kurv ja raja äär oli täiesti turvamata," kurjustas Majdic korraldajatega, vahendab Skierpost. "Mind taheti meditsiinikeskusesse viia, kuid ma ütlesin vaid, et viige mind starti. Kui sa tead, et Sloveenia pole varem medalit võitnud ja sa oled suurim medalilootus, siis pole muud võimalust, kui startida."
Majdici sõnul innustas teda rajal pingutama Sloveenia koondise arst Matej Tusak, kes käskis valu ingoreerida.
Majdic teatas hiljem Norra telekanalile NRK, et arstlik ülevaatus näitas, et ta on murdnud viis roiet.
Uskumatu naine!Egert kirjutas:Viis roiet murdnud Majdici olümpia on lõppenud
Minul oli teda autasustamisel igaljuhul lausa valus vaadata!
Mis kuradi arst see selline on kes käsib valu ignoreerida??
Täiesti uskumatu et alles siis kui keegi on ennast jälle vigaseks sõitnud hakatakse vaatama et näe seal kurvis oleks ka pidanud võrk olema!
"Kui päike paistab, laenab Pank sulle vihmavarju; ja kui sadama hakkab, küsib selle tagasi."-Mark Twain
Mul meeldis Õhtulehest üks lõik ta kohta. Ei tea muidugi kas on tõlgitud üks ühele aga..
...sellist sisu annab alles otsida.Teadsin, et olen 22 aastat selle nimel vaeva näinud. Sloveenial polnud siiani ühtki murdmaa medalit. Pealegi teadsin, et see on mu viimane võimalus," rääkis Majdic
Murtud roiete kiuste pronksi võitnud Majdic kaalub karjääri lõpetamist
Kelle poolt keegi on siis ?Alex kirjutas:Hokiturniir hakkab ka vaikset tuure võtma. Vene ja Kanada alustasid võimsalt. Usa ja Soomel on veel parandamis varu.Täna 5-1 Valgevenet võites tõusis Teemu Selänne (5-OM) jagama esikohta OM saldoga 20+16=36.
Ma ise ootan Venemaa ja Kanada finaalis ning Kanada võiks võita.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Soome, Venemaa, Kanada- kaks neist finaalis ja ükskõik kes neist võiks võita.
kanada .. venelasi ei toeta milleski xD
Leijonad, kuigi nende finaali pääsemist ei usu. Pakkumise teeks, et finaal on Kanada ja Vene päralt.......Taaskord.
Soome poolt ikka
Ma arvan, et finaal tuleb kindlasti Kanada - Venemaa oma. Asi võiks minna karistus viseteni ja võidaks Kanada.
- kalevcramo
- Kasutaja
ärge näkku lööge aga krt, mina olen venemaa poolt hokis. Muidu nad ei istu üldse, aga tuleb tunnistada, hokis on nad kõvad.
Ise ootan ka Kanada võitu, aga Ovetškin on nii kuradi hea.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin