NBA 2K10 - BBL patch!
Re: NBA 2K10 - BBL patch
Ega ma ise ka hommikul veel kindel ei olnud, kas saab tänaseks valmis
URL=http://img522.imageshack.us/i/47183049.jpg/][/URL]
Tegin ka ühe mängu ära siis ! Üks asi oli imelik, shot clock ei liikunud mul .
Tegin ka ühe mängu ära siis ! Üks asi oli imelik, shot clock ei liikunud mul .
Rock võitis buzzeriga ??
Settingutest on ikka shotclock on?#7 kirjutas:Tegin ka ühe mängu ära siis ! Üks asi oli imelik, shot clock ei liikunud mul .
Ei, õnneks mitte.julki kirjutas:Rock võitis buzzeriga ??
Ja oligi shotclock off millegipärast.Kristo kirjutas:Settingutest on ikka shotclock on?#7 kirjutas:Tegin ka ühe mängu ära siis ! Üks asi oli imelik, shot clock ei liikunud mul .
Ei jõua ära oodata, et proovida Tuleks ainult kiiremini alla Hea töö Kristo
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
-
- Kasutaja
Backupi all mõtled milliseid faile?
tervet kausta
Mis ma valesti tegin, et kõik Balti liiga meeskonnad läksid Nba tiimide alla. Nt. Kalev cramo on Indiana Pacersi nime alla ja pooled mängijate nimed ka pacers-i omad jne. Unustasin kustutada midagi?
Ahjaa, backup : D
Aga millised failid ma ikkagi ära kustutama pean, mul pole seal kaustasi, kõik failid on Nba2k10-e kaustas. Seal pole enam ühtegi kausta...
Aga millised failid ma ikkagi ära kustutama pean, mul pole seal kaustasi, kõik failid on Nba2k10-e kaustas. Seal pole enam ühtegi kausta...
Sa pead selle ROSTER.ROS ka ära koristama sealt kuhu sa selle BBL.ROS panid Vmseestikana kirjutas:Mis ma valesti tegin, et kõik Balti liiga meeskonnad läksid Nba tiimide alla. Nt. Kalev cramo on Indiana Pacersi nime alla ja pooled mängijate nimed ka pacers-i omad jne. Unustasin kustutada midagi?
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Seda ma läksingi tegema praegu jah, aga ma mängisin seal veits hiden värgiga ja nüüd peitsin kõik ära, siis tekitasin tagasi ja nba kaust kadunud : D Jaman edasi.Korx300 kirjutas:Sa pead selle ROSTER.ROS ka ära koristama sealt kuhu sa selle BBL.ROS panid Vmseestikana kirjutas:Mis ma valesti tegin, et kõik Balti liiga meeskonnad läksid Nba tiimide alla. Nt. Kalev cramo on Indiana Pacersi nime alla ja pooled mängijate nimed ka pacers-i omad jne. Unustasin kustutada midagi?
Kustutama sa küll midagi ei pea....
Ma arvan, et sa ei loadinud rosterit kui mängu läksid.
Ma arvan, et sa ei loadinud rosterit kui mängu läksid.
Sellist asja teeb siis mul.
Loadi roster, siis kõik korras.