Seletage mulle rumalale, mis teema selle minama löömise/tagasi võtmisega on?
Big Z tradeti Washingtoni, aga Cavsil on ta võimalus peale 30. päeva tagasi osta, kui tahavad. Mina neid kuulujutte ei usu
Ja eilne mäng kaotati puhtalt tänu sitale kolmese tabavusele. Nagu näha, siis Jamisoniga on juba harjutud
mitte cavsil võimalus tagasi osta , vaid Z-l peaks olema võimalus ise oma leping välja osta ja pärast 30 päeva vist saab cavs nagu tagasi siis osta vms..
Sellega on natuke keerulisemad lood. Pärast seda, kui Big Z välja ostetakse, võib ta liituda ükskõik mis tiimiga. See keelamise jutt tuleneb aga sellest, et tegelikult on reeglite vastane teha trade nii, et on juba ette kokku lepitud, et ta tagasi oma algsesse klubisse läheb. Kui aga tõendid selle kohta puuduvad, ei tohiks olla mingeid takistusi.
Aga siin on üks huvitav nüanss. Sarnane olukord oli ka mõni aeg tagasi Stackhous'il, kuid oma õnnetuseks otsustas ta sellest avalikult lobiseda, mistõttu talle ka keeld peale pandi. Nii palju kui mina kuulnud olen, siis pole Ilgauskas ise väga sõna võtnud ning kõik kommentaarid käivad agendi kaudu, kes on üsna tihti kommenteerinud võimalikke sihtpaiku stiilis "Z kaalub klubi A poolt tehtud pakkumist väga tõsiselt, sest arvab, et tiim on konkurentsivõimeline ning talle meeldiks nende eest mängida". See on tegelikult ilmselge udu ajamine ning isiklikult usun, et ta pigem riputaks ketsid varna kui mõne teise klubi särgi selga tõmbaks.
Egert kirjutas:Korvi all ei saa keegi hetkel Shaqile vastu
Wow, kui ilus mäng!
Päris kena mäng tõesti, NOH poolajaks kolmega peal. Eks ole näha, kuidas mäng lõpuni kulgeb. Rookie Marcus Thorntonilt igatahes Kuninga särginumbri jagu punkte poolajaks, ilmselt on see õnnenumber!
Palju õnne NBA parimale tiimile väärt võidu puhul! Väga ilus mäng oli, eriti meeldis Antawn Jamisoni Facial hammer dunk otse David Westile näkku ja seejärel suurejooneline turnimine tema otsas. That's NBA Basketball!
Suur tänu Egertile selle hetke üleslaadimise eest ja Kuningale selle momendi loomise eest.
Boston pani Knicksi kotti, Robinson tegi debüüdi, 2/7 visked.
Standing ovation oli mahe, kui Nate mängu tuli.
Rondo dunk oli ka mahe. http://www.youtube.com/watch?v=50jgW_Qnono" onclick="window.open(this.href);return false;