BBL:Bc Kalev/Cramo vs Bc Nevezis 24.02.10
Re: BBL:Bc Kalev/Cramo vs Bc Nevezis 24.02.10
Kevin ''The Owned'' Owens lõhkus korvi ära.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Järjekordselt süüdistad sa ühe pundi tegude eest tervet Kalevi foorumi tegelasi just kui.Asjaajaja kirjutas:Hooaja algus oli huvitav. Kalevi fännid sõimlesid nii siin foorumis kui ka Delfi kommentaariumis ning eksponeerisid oma enesekindlust sellega, kui kindlad nad on, et Rock ei jõua play-offi ja samas kui kergelt Kalev oma positsiooni 6 parema hulgas garanteerib. Eks ikka fänn ole oma meeskonna nägu. Täpselt nagu nemad söödavad palli kaasmängijale jalgadesse, sõimate te siin teineteist.
Ma muideks käin Delfis ainult uudiseid lugemas. Mis mõte on seal lugeda sinusuguste pubekate kommentaare, mis on alati provokatsiooni täis? Eks sinusugustele muidugi pakub naudingut, kui saab jälle kirumas käia ja igale vastu väitjale "vaimukaid" kommentaare otsa vuristada, aga noh ega ütlus, et "tänapäeva noored on hukas" siis tühja asja pealt ei ole tulnud.
Fear the prophet!
- Kivipallur
- Kasutaja
Ära toeta siis...Hakka hoopis Rocki toetama .Nad ju praegu võidavad.--KingLeBron-- kirjutas:Mul on juba vaikselt häbi Cramot toetada ainult kaotus kaotuse järel, täiesti masendav meeskond
HAH. Kalev ajab ainult naerma
aga ja tahaks ka teada kes meeskonda nagu mehi valivad? kas käiakse kohal vaatamas enne keda valida:) mis on skaudi töö ju:)
xrip55 kirjutas:HAH. Kalev ajab ainult naerma
keda naerma ajab ma ei saa aru miks siis olete cramo fännid
Jah, parim kaitse on ikka rünnak. Mina üldiselt ei kommenteeri kommentaariumites, ent satun neid lugema küll üpris tihti. Silma on jäänud, et enamik negatiivse ja solvava alatooniga postitused pärinevad Kalevi poolehoidjatelt (võib-olla neid on lihtsalt nii palju enam kui Rocki fänne?). Millegi pärast on ka mulje jäänud, et mitte Rocki fännid ei ole nende haigete Teini-kommentaaride taga, aga Kalevi fännid ise. Täpsustan, ei pea kõiki Kalevi poolehoidjaid selliseks.Kalev4ever kirjutas:Järjekordselt süüdistad sa ühe pundi tegude eest tervet Kalevi foorumi tegelasi just kui.
Ma muideks käin Delfis ainult uudiseid lugemas. Mis mõte on seal lugeda sinusuguste pubekate kommentaare, mis on alati provokatsiooni täis? Eks sinusugustele muidugi pakub naudingut, kui saab jälle kirumas käia ja igale vastu väitjale "vaimukaid" kommentaare otsa vuristada, aga noh ega ütlus, et "tänapäeva noored on hukas" siis tühja asja pealt ei ole tulnud.
Isegi kui Kalev tuleb sellest jamast välja, siis häbi on sellest hoolimata.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Eks mine häbene siis. Ennemgi raskeid võite saadud autsaiderite üle. Selline sport ongi.Asjaajaja kirjutas:Isegi kui Kalev tuleb sellest jamast välja, siis häbi on sellest hoolimata.
Fear the prophet!
Kalevi-Nevezise mängus ma küll ei julgeks üht või teist autsaideriks kutsuda.Kalev4ever kirjutas:Eks mine häbene siis. Ennemgi raskeid võite saadud autsaiderite üle. Selline sport ongi.Asjaajaja kirjutas:Isegi kui Kalev tuleb sellest jamast välja, siis häbi on sellest hoolimata.
irW:d õhtulehest : giovanni: OOOT OOT....KAS SEE ON SEE SAMA NEVEZIS, KES TEIST PÄEVA JÄRJEST MÄNGIB JA EILE 40 PUNKTIGA ROCKILE KAOTAS W?
ja olemegi ees
Värise, Rytas, siit me tuleme!
Sa ütled seda sellisel kummalisel toonil nagu just 5 minutit tagasi poleks sa Kalevisse igasugust usku kaotanud.Eepica kirjutas:ja olemegi ees
ei mix peaks:) ma fännan siis ka kui me kõik mängud pähe saaksAsjaajaja kirjutas:Sa ütled seda sellisel kummalisel toonil nagu just 5 minutit tagasi poleks sa Kalevisse igasugust usku kaotanud.Eepica kirjutas:ja olemegi ees