Jalgpall
Re: Jalgpall
chelsea man city 1-0 seis
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
1-1 poolajaks.
Päris hea, Bridge ei surunud Terry kätt
Päris hea, Bridge ei surunud Terry kätt
Kaarte vehiti korralikult. Manul jälle võimalus liidriks tõusta.
yeah, tubli ManC, Chelski sai ilusti ära kotti pandud.
ManU ei tohi nüüd punkte kaotada...
Nigunii kaotab.Rondo kirjutas:yeah, tubli ManC, Chelski sai ilusti ära kotti pandud.
Ja kas kõik siin Manu poolt ?
Vihkan manutjulki kirjutas:Nigunii kaotab.Rondo kirjutas:yeah, tubli ManC, Chelski sai ilusti ära kotti pandud.
Ise liverpooli poolt. aga see hooaeg on nagu ta on. Nii et siis Arsenal
Õige !xrip55 kirjutas: Vihkan manut
Ise liverpooli poolt. aga see hooaeg on nagu ta on. Nii et siis Arsenal [/quote]
Olen ka ise pigem Arsenali poolt kui nt Manu või Liverpool.Aga Chelsea on ikka kõge õigem klubi.
Paadunud Chelsea pooldaja.
- Kivipallur
- Kasutaja
Et sa oled selle poolt ,kes on edukam ja võidab (Manu vä.siis)?xrip55 kirjutas:Vihkan manutjulki kirjutas:Nigunii kaotab.Rondo kirjutas:yeah, tubli ManC, Chelski sai ilusti ära kotti pandud.
Ise liverpooli poolt. aga see hooaeg on nagu ta on. Nii et siis Arsenal
EI:D ma lihtsalt hetkel kui liverpool tiitli konkurentsist väljas eelistan tiitlile arsenali D:Kivipallur kirjutas:
Et sa oled selle poolt ,kes on edukam ja võidab (Manu vä.siis)?
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Ai-ai, Aaron Ramsey sai päris valusalt vigastada. Tuleb Eduardo vigastus meelde. Mehel, kes vea tegi, olid ka väljakult lahkudes pisarad silmis. Väga pahasti, kuigi ma Arsenali vihkan.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Eduardo situatsioon ja see pilt, mis järgmisel päeval lehtedes oli, on siiani mul meeles (luu oli sokist väljas). Birminghamy mängija oli see, kes siis talle sisse sõitis n-ö.
Ma ei tea, kas siis see vea tegija ka pisarsilmi väljakult lahkus vms, aga kui on näha, et mängija ei teinud tahtlikult viga, halb kokkusattumus tõi kaasa karmi vigastuse, siis rahvas võiks ikkagi tolerantsemalt suhtuda neisse :/
Ma ei tea, kas siis see vea tegija ka pisarsilmi väljakult lahkus vms, aga kui on näha, et mängija ei teinud tahtlikult viga, halb kokkusattumus tõi kaasa karmi vigastuse, siis rahvas võiks ikkagi tolerantsemalt suhtuda neisse :/
Fear the prophet!
- Kivipallur
- Kasutaja