BBL: Šiauliai vs. BC Kalev/Cramo 27.02.2010
Re: BBL: Šiauliai vs. BC Kalev/Cramo 27.02.2010
MIDA SEE MEESKOND TEEB!? Kaitsest pole peale Tiit Soku tulekut ju haisugi järele jäänud. Asjad on peale Vucinici lahkumist ainult allamäge minema hakanud.
Meie enda visatud skoor eile ei olegi halb, aga lasta vastastel niimoodi peale visata ja selline vahe sisse teha
Kas keegi teab, miks Fisher eile nii vähe mängis? Ega ometi vigastus?
Meie enda visatud skoor eile ei olegi halb, aga lasta vastastel niimoodi peale visata ja selline vahe sisse teha
- Travis Reed
- Kasutaja
Võib-olla hakkas Ficheril häbi, et meeskond nii halvasti mängib ja läks väljakult ära.
Ei tea, aga pakun, et seis oli juba selline - võis isegi Kurbast ja Veskit mängu lasta.Go Cramo! kirjutas:MIDA SEE MEESKOND TEEB!? Kaitsest pole peale Tiit Soku tulekut ju haisugi järele jäänud. Asjad on peale Vucinici lahkumist ainult allamäge minema hakanud.
- Travis Reed
- Kasutaja
Pangu hoopis algviisikusse Riis, Kurbas, Owens, Arbet ja Keerles.
Kui keegi on viimaseid mänge näinud, siis kas ma olen õigesti aru saanud, et nüüd alustab G.Dorbek Soku asemel mängiujuhina?
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Keegi oskab õelda miks usaldatakse niipalju Arbetit , ta ei saa ju millegiga hakkaba , ma paneks ennem Kajupanga algviisikusse 100 korda rohkem kasu...
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Ei Dorbek on ikka viskav tagamängjia.Sokk toob tavaliselt ikka palli üle ja hakkab ehitama seda rpnnakut.vaim564 kirjutas:Kui keegi on viimaseid mänge näinud, siis kas ma olen õigesti aru saanud, et nüüd alustab G.Dorbek Soku asemel mängiujuhina?
-
- Kasutaja
Mõned inimesed ikka ei mõista seda miks Arbet treenerite arvates nii hea on...--KingLeBron-- kirjutas:Keegi oskab õelda miks usaldatakse niipalju Arbetit , ta ei saa ju millegiga hakkaba , ma paneks ennem Kajupanga algviisikusse 100 korda rohkem kasu...
Mees tahab mängida ja mängib ka kaitset... Kuigi jah, mis kasu sest on kui võistkondliku kaitset pole ollagi...
Ma mõtlesin pigem seda, et kuna nüüd tuleb Sokk vahetusest sisse, kumb tagamängijatest teda asendab, kas Gert või Josh.
Josh aga ma arvan et ülehomme on Sokk algkoossseisus juba tagasi.vaim564 kirjutas:Ma mõtlesin pigem seda, et kuna nüüd tuleb Sokk vahetusest sisse, kumb tagamängijatest teda asendab, kas Gert või Josh.
Ok, thanks, läks kergemaks, kuigi suurt vahet vist pole.julki kirjutas:Josh aga ma arvan et ülehomme on Sokk algkoossseisus juba tagasi.vaim564 kirjutas:Ma mõtlesin pigem seda, et kuna nüüd tuleb Sokk vahetusest sisse, kumb tagamängijatest teda asendab, kas Gert või Josh.
-
- Kasutaja
Varraku usutlus Postimehele: "Juhendaja saab aru, et meeste jalgades pole särtsu, mis tingitud viimase aja kehvast mängudegraafikust stiilis pikk bussireis, mäng, pikk bussireis, mäng jne. Kui siia juurde liita taastumispäevad, ei olegi aega trenni teha, kus kokkumängu harjutada. Ventspils on meiega kõige sarnasem meeskond. Ka nende pink pole väga pikk ja tsentriks on noor mees". Kõige sarnasem? neil on vähemalt tsenter olemas, kuid meil istuvad tsentrid pingil. Vahet pole kas neil on pink väike või mitte. Nendel on pingilt abi loota kuid meil saavad pingilt 1-2 meest mängida kui sedagi.