Eesti koondis.
Re: Eesti koondis.
Kuna vend on nii noor siis proovida tasuks. Veskist ta ikka hullem ei saa olla.
Tuli meelde kunagine tüüp nimega Randy Edney.216 pikk. Vend polnud kunagi sel tasemel mänginud ja muutus peale paari mängu arglikuks kui hiir. Seejärel sattus aga mängima mingit eestikate mängu ja mu üllatuseks lammutas kõvasti. Siis sai aga raske jalatrauma ja saadeti koju tagasi. Siiamaani mõtlen kas see oli juhus, et ta ühes mängus nii hea oli või äkki tast saanuks veel asja.
Tuli meelde kunagine tüüp nimega Randy Edney.216 pikk. Vend polnud kunagi sel tasemel mänginud ja muutus peale paari mängu arglikuks kui hiir. Seejärel sattus aga mängima mingit eestikate mängu ja mu üllatuseks lammutas kõvasti. Siis sai aga raske jalatrauma ja saadeti koju tagasi. Siiamaani mõtlen kas see oli juhus, et ta ühes mängus nii hea oli või äkki tast saanuks veel asja.
-
- Kasutaja
Ta on Veskiga sama vana ju. Ennem kui me teda mängimas pole näinud ei saa ka hinnanguid anda.KalevRuus kirjutas:Kuna vend on nii noor siis proovida tasuks. Veskist ta ikka hullem ei saa olla.
Koondise kandidaatide nimekirja vaadates oskan ma vaid öelda "Oo...õudust" ja "Tule taevas appi"!
Kas keegi targem oskab mulle ära põhjendada milleks on nimekirjas sellised tegelased nagu: M.Dorbek,G.Dorbek,T.Kurbas,M.Riis,R.Raadik,T.Raadik,I.Tulit,V.Veski ???
Kas keegi targem oskab mulle ära põhjendada milleks on nimekirjas sellised tegelased nagu: M.Dorbek,G.Dorbek,T.Kurbas,M.Riis,R.Raadik,T.Raadik,I.Tulit,V.Veski ???
"Kui päike paistab, laenab Pank sulle vihmavarju; ja kui sadama hakkab, küsib selle tagasi."-Mark Twain
- Kalev4ever
- Kasutaja
Mind ikkagi huvitab, miks Taani vabatahtlikult C-divisjonis mängima hakkas, kui neil on piisav materjal, et B-divisjonis ellu jääda?!
Iversen, Jacobsen, Johansen...
Iversen, Jacobsen, Johansen...
Fear the prophet!
kolm märksõna: vanus, pikkus, tahe. kõik jaotuvad meeste vahel ebavõrdselt, kuid on esindatud.plix18 kirjutas:Koondise kandidaatide nimekirja vaadates oskan ma vaid öelda "Oo...õudust" ja "Tule taevas appi"!
ahjaa, sõnale kandidaat võiks ka tähelepanu pöörata.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Vanus ja pikkus ei tee kellestki korvpallurit.Selle ehe näide on Veski.Rix kirjutas:kolm märksõna: vanus, pikkus, tahe. kõik jaotuvad meeste vahel ebavõrdselt, kuid on esindatud.plix18 kirjutas:Koondise kandidaatide nimekirja vaadates oskan ma vaid öelda "Oo...õudust" ja "Tule taevas appi"!
Kelles nendest seda tahet veel on ?
"Kui päike paistab, laenab Pank sulle vihmavarju; ja kui sadama hakkab, küsib selle tagasi."-Mark Twain
- Kivipallur
- Kasutaja
Ma arvan ,et neil kõigil. Mõnel vähem ,mõnel rohkem.plix18 kirjutas:Vanus ja pikkus ei tee kellestki korvpallurit.Selle ehe näide on Veski.Rix kirjutas:kolm märksõna: vanus, pikkus, tahe. kõik jaotuvad meeste vahel ebavõrdselt, kuid on esindatud.plix18 kirjutas:Koondise kandidaatide nimekirja vaadates oskan ma vaid öelda "Oo...õudust" ja "Tule taevas appi"!
- Kalev4ever
- Kasutaja
Riis on kindlasti kohta väärt ja Gert ka, tegelikult. Veski on puhtalt oma pikkuse pärast koondisesse kutsutud.
Fear the prophet!
kahjuks sa ei hammusta katki jah seda vähe krüptilist juttu. Ühtedel on tahet (G.Dorbek), teistel pikkust (Veski, Raadik), kolmandatel vanus eeliseks (M.Dorbek, T. Raadik). Ju siis treenerile sellest piisab.plix18 kirjutas:Vanus ja pikkus ei tee kellestki korvpallurit.Selle ehe näide on Veski.Rix kirjutas:kolm märksõna: vanus, pikkus, tahe. kõik jaotuvad meeste vahel ebavõrdselt, kuid on esindatud.plix18 kirjutas:Koondise kandidaatide nimekirja vaadates oskan ma vaid öelda "Oo...õudust" ja "Tule taevas appi"!
Ja veel, rõhk sõnal kandidaat.
Ka mina praagiks kohe paar meest välja, aga ju siis tahetakse paari meest veel korbvpallile päästa.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Noorenduskuur Koondisesse pidi pääsema ju rohkem noori... Nii see ongi nüüd ju. Aga noh paljud, kes seda kohta rohkem vääriksid on välja jäetud..plix18 kirjutas:Koondise kandidaatide nimekirja vaadates oskan ma vaid öelda "Oo...õudust" ja "Tule taevas appi"!
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Kui G.Dorbekul oleks tahet ei oleks ta praegu seal kus ta on!
Kes nendest sul "noored" on ?Korx300 kirjutas:Noorenduskuur Koondisesse pidi pääsema ju rohkem noori... Nii see ongi nüüd ju. Aga noh paljud, kes seda kohta rohkem vääriksid on välja jäetud..plix18 kirjutas:Koondise kandidaatide nimekirja vaadates oskan ma vaid öelda "Oo...õudust" ja "Tule taevas appi"!
Ok,M.Dorbek ja T.Raadik on tõesti noored!
21 aastased ja vanemad peaksid juba ju tegijad olema!
Klubis võiks enamus mängudes vähemalt platsile saada!
Viimati muutis plix18, 03 Mär 2010, 22:59, muudetud 1 kord kokku.
Loodan siiralt, et mõtlesid ikka koondise KANDIDAADI kohta, mitte kohta koondisesse.Kalev4ever kirjutas:Riis on kindlasti kohta väärt ja Gert ka, tegelikult. Veski on puhtalt oma pikkuse pärast koondisesse kutsutud.
Ja üldse, miks Allingu kõrvale jäeti? Ainus loogiline põhjus selleks oleks vanus. Vallo saaks vahetustsentri kohaga täiesti normaalselt hakkama, võrreldes teistega. Makket ületab ta kindlasti.
Ning kui juba Gert Dorbek ja Riis kandidaatide ringis on, siis miks mitte juba Leppik? Ka temal poleks põhikoondisse asja, aga eelpoolnimetatule ta alla ei jää.
Pean tõdema, et tõesti pole see hooaeg eriti Rocki mänge näinud, aga et Makke Allingust parem on, julgen ma siiski väita.
Eks reedel olen targem selle koha pealt.
Tõsi ta on, vahetus võitluses on kõige parem mehi võrrelda küll.Alan kirjutas:Pean tõdema, et tõesti pole see hooaeg eriti Rocki mänge näinud, aga et Makke Allingust parem on, julgen ma siiski väita.
Rocki mänge olen tsipa rohkem näinud kui TTÜ omasid. Seni on tundunud, et Allingule meeldib rohkem kehaline kontakt ja n.ö vastastega põkkida korvi all, Makke pigem hoidub sellest. Viset on mõlemal, samas Allingu on pudistamise maailmameister. Kuna selle mänguaja jooksul, mis nad koondises saaksid, ei oodataks neilt skoorimist, siis annaks ikkagi eelise Allingule.