OM Vancouver 2010

Muud jutud (sh arvutimängud)
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Re: OM Vancouver 2010

Postitus Postitas Alex »

Jätkuks teie vaidlusele.
Õhtuleht otsustas asja kontrollida ja lasi eri riikide ajakirjanikel nimetada oma maa kolm populaarseimat ja kolm ebapopulaarseimat ala...Mis selgus? Et hoki ülekaal on mäekõrgune. Et eestlasi külmaks jättev mäesuusatamine on teisel kohal. Õiget ehk murdmaasuusatamist nimetati ägedate alade hulgas kolm ja mõttetute rubriigis kaks korda.
Kokkuvõttes sai murdmaasuusatamine 15 ala hulgas viienda koha
Eks igaüks vaatab oma mätta otsast, aga ise eelistan vaadata laskesuusatamist, kui murdmaa sõitu, mis on oma uuendustega täitsa persse keeratud! Õhtuleht ...ja kasutaja Mario'le soovitan VSB pealt pühapäeval vaadata livina Vasalopppeti maraton. Head vaatamist, ehk saab isu täis!
Mario
Kasutaja

Re: OM Vancouver 2010

Postitus Postitas Mario »

Alex kirjutas:Jätkuks teie vaidlusele.
Õhtuleht otsustas asja kontrollida ja lasi eri riikide ajakirjanikel nimetada oma maa kolm populaarseimat ja kolm ebapopulaarseimat ala...Mis selgus? Et hoki ülekaal on mäekõrgune. Et eestlasi külmaks jättev mäesuusatamine on teisel kohal. Õiget ehk murdmaasuusatamist nimetati ägedate alade hulgas kolm ja mõttetute rubriigis kaks korda.
Kokkuvõttes sai murdmaasuusatamine 15 ala hulgas viienda koha
Eks igaüks vaatab oma mätta otsast, aga ise eelistan vaadata laskesuusatamist, kui murdmaa sõitu, mis on oma uuendustega täitsa persse keeratud! Õhtuleht ...ja kasutaja Mario'le soovitan VSB pealt pühapäeval vaadata livina Vasalopppeti maraton. Head vaatamist, ehk saab isu täis!
:D Aitäh heade soovide eest, küllap jälgiksingi Vasaloppetit kui vastav telekanal kättesaadav oleks :)
Kuigi muidugi on suusatamise vaatamisel 1 tegur Veerpalu-faktor, siis see pole määrav (vaatan ka siis kui ühtki Eesti koondislast ei osale). Määrav on see, et suusatamine on lihtsalt huvitavam, seal on võistluslikkuse moment reeglina suur ja pinget kaua üleval, erinevalt nt suusahüpetest ja mäesuusatamisest, mida on küll tore paar võistlust vaadata (lihtsalt lendamise ja kihutamise pärast), aga edaspidi muutub tüütuks (formaadilt on need sarnased suusasprindi kvalifikatsioonile, suusatamise kõige igavamale alale - väike suts ja kõik läbi, pingeline rebimine puudub). Hoki jälle mulle iseenesest meeldib (ise mängida ja Eestikaid vaatamas käia), aga olümpiahoki on ainult üks suur meeste sagimine, kust harva saab aru, kus litter üldse on, pealegi tahaks ma näha seda, kui osav hokimängija keegi on, mitte seda, kes jõhkramlt teist rammida või lüüa oskab. Laskesuusk on huvitav ala, aga päris suusatamisest madalama hinde annan talle suure juhuslikkuse-faktori tõttu - kui Veerpalu sai 2. koha, siis polnud kahtlustki, et ta ongi maailma tipp ja õiglasel positsioonil, kui Lessing sai 2. koha, siis ta tunnistas ise ka, et eks see üks harukordne kobin oli. Iluuisutamist ma aga üldse ei võrdleksi teistega, sest see pole sport mille ivast ma aru saaksin.
See kõik on muidugi minu isiklik arvamus ja mul on hea meel selle üle, kes tõesti suutis leida midagi ülimalt paeluvat ja südamelähedast Kanada-USA hokimatšis :)
Vasta