Kihlveovõimalused
No võrreldes selle eelmise võimalusega, mis BBL-s välja tõid, on see ikka asjalikum. 2,7 on tõesti üllatavalt mööda number, arvestades praegust jõudude vahekorda. Tuleb kiiresti sinna panna, arvatavasti on homseks see 2,7 1,7-le langenud või veel madalamale. See on betwin-s või kus? Mul endal seal paraku kasutajat pole ja hetkel ei viitsi jändama hakata, aga muidu võiks tõesti suuremaid summasid alla lükata. Kuigi emotsionaalselt on mul alati väga raske Kalevi vastu panna....
-
- Kasutaja
Re: Kihlveovõimalused
Neile, kes on raha peale vihased, siis väike vihje enne täna ööset mängu Catsi ja Lakersi vahel.
Viimase nende omavahelise kohtumisega sain kõrvetada, aga ........eks näis mis nüüd juhtub! Cats!The Bobcats, however, have been anything but pushovers for the Lakers.
The Lakers had lost six of seven to Charlotte before pulling out a close home win last month, and they'll look to complete a rare season sweep Friday night at Time Warner Cable Arena.
Los Angeles won the first three meetings, but even those weren't easy - twice the Lakers needed fourth-quarter rallies to win by one point.
The Bobcats then won six of the next seven, including three victories that required a total of six overtimes. Los Angeles finally got back in the win column Feb. 3 at Staples Center, beating Charlotte 99-97 despite getting just five points from Bryant, who was hobbled by a sprained left ankle.
Cats mängib jah tugevatega hästi.
Cavsiga jäi ka seeria 3-1 Catsi kasuks.
Cavsiga jäi ka seeria 3-1 Catsi kasuks.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Läkski nii, aitäh raha eest !!
Kui skoori järgi vaadata, siis võiks õelda, et easy money. Mis seal lõpuks koef. jäi, siis tean ennast nuhelda....
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Ma sain 2.34-ga