Kristjan Kangur
Re: Kristjan Kangur
Tänase mängu linki ?
http://www.justin.tv/tvcheveyo9/popout/" onclick="window.open(this.href);return false;TDK kirjutas:Tänase mängu linki ?
Aitäh Alex, aga nagu ma aru saan siis Kangur saigi mingi pisivigastuse eelmises mängus ?
Kristjani kohta ei oska midagi õelda, kui kauaks ta väljakult eemale jääb, aga tänane kaotus oli suhteliselt valus. Said juba lõpus enam vähem enda kontrolli alla..Vastaste nr.8 pani ka segast sealt kolmeste tagant.
See on viimane kord ka, kui ma Asveli peale panustan, nagu Kalev mängisid nad täna.
- ring4t3hKING
- Kasutaja
Palun nimetada asju õigete nimedega, klubi on siiski cramo. Kaleviga võrdlemine teeb õigele Kalevile ainult häbi. Ja nii halvasti kui cramo on tõesti raske mängida.TDK kirjutas:See on viimane kord ka, kui ma Asveli peale panustan, nagu Kalev mängisid nad täna.
Rakvere spordihalli sees, täna õhtul rahvas keeb.
Mängivad nad täie jõuga, Andres Sõber aitab nõuga.
Kaitses ühtne müür on ees, ründes pall on korvi sees.
Ai- ta- tirallallaa Ta-ta, ta-ta, tar-vas!
Mängivad nad täie jõuga, Andres Sõber aitab nõuga.
Kaitses ühtne müür on ees, ründes pall on korvi sees.
Ai- ta- tirallallaa Ta-ta, ta-ta, tar-vas!
Kalev/Cramot võib ka Kaleviks nimetadaring4t3hKING kirjutas:Palun nimetada asju õigete nimedega, klubi on siiski cramo. Kaleviga võrdlemine teeb õigele Kalevile ainult häbi. Ja nii halvasti kui cramo on tõesti raske mängida.TDK kirjutas:See on viimane kord ka, kui ma Asveli peale panustan, nagu Kalev mängisid nad täna.
Ei pea sinu sarkasmi naljakaks kahjuks.ring4t3hKING kirjutas:Palun nimetada asju õigete nimedega, klubi on siiski cramo. Kaleviga võrdlemine teeb õigele Kalevile ainult häbi. Ja nii halvasti kui cramo on tõesti raske mängida.TDK kirjutas:See on viimane kord ka, kui ma Asveli peale panustan, nagu Kalev mängisid nad täna.
basket: Soojenduse pidin kaasa tegema petekaks, et vastased teada ei saaks, et ma ei mängi. Keegi kavalpea mõtles välja hiilgava plaani," Kangur.
wtf
wtf
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Kangur lihtsalt nii karm vend , et kõik prantsusmaal kardavad teda ja see debiilne peatreener arvas , et saavad alistusvõidu.
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Ma arvan, et sa võiks oma kommentaare vähe tagasi tõmmata. Saite oma ühe võidu kätte hetkel kriisis oleva Kalev/Cramo vastu, so what? See ei tähenda, et kogu maailma õhku enda sisse peab tõmbama ja selliste kommentaaridega esinemaring4t3hKING kirjutas:Palun nimetada asju õigete nimedega, klubi on siiski cramo. Kaleviga võrdlemine teeb õigele Kalevile ainult häbi. Ja nii halvasti kui cramo on tõesti raske mängida.TDK kirjutas:See on viimane kord ka, kui ma Asveli peale panustan, nagu Kalev mängisid nad täna.
Asvel sai taaskord tappa. Seekord jäädi 71-74 alla Nancy'le. Kristjani visked väljakult 0/5.
Statistika Mäng jäi liialt Goldfingeri õlgadele. Päris 50% punktidest tema nimele ei läinud, aga oli hetk, kus tal oli enam kui 50% statistikas.
Statistika Mäng jäi liialt Goldfingeri õlgadele. Päris 50% punktidest tema nimele ei läinud, aga oli hetk, kus tal oli enam kui 50% statistikas.
Väga valusad paaripunktilised kaotused on viimasel ajal tulnud :S
homme siis 14.55 kõik tv6'te vaatama Basket TV saab lõpuks täispikkuses normaalselt ära vaadata !
Kristjan sai esimese ja neljanda koha Asveli veebruari parimate soorituste valimisel.
http://www.asvelbasket.com/asvel_videos.asp?id=30
http://www.asvelbasket.com/asvel_videos.asp?id=30
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin