Balti liiga 2009/2010
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Re: Balti liiga 2009/2010
Nojah BBL-i statistika on nagu alati(boxscore alt näitas esimes veerandaja lõpus 13 pallikaotust ja nüüd 14) , ja nii hakkabki olema.
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
kedagi see ka kottib et kalev juhib 4 ga
esimese veerandi lõpus oli seal 8--KingLeBron-- kirjutas:Nojah BBL-i statistika on nagu alati(boxscore alt näitas esimes veerandaja lõpus 13 pallikaotust ja nüüd 14) , ja nii hakkabki olema.
vist mitte
-
- Kasutaja
Ikka kotib jah.. pangu teisel poolajal vunki juurde ja minu lõplikult eest ärabc-kalev kirjutas:kedagi see ka kottib et kalev juhib 4 ga
Jah, äkki saab ikka 7. koha kindlustatud.
jälle sul pupeka hoog peal wä?
- Kalev4ever
- Kasutaja
Ise sa vahest ei mõtle oma kommentaaride üle, kui totakad need on?Asjaajaja kirjutas:Jah, äkki saab ikka 7. koha kindlustatud.
Ainult üks Kalevi vastane meelsus jne. Ainult käia siin kritiseerimas ja provotseerimas ei ole sobiv paik.
Ohumärk on Fisheri kolmv iga ja suur pallikaotuste arv. Loodetavasti Ako hea esitlus jätkub ja terve meeskond tuleb kaasa ja võtavad kohustusliku võidu.
Fear the prophet!
Mina ise ei mõelnud seda ei kriitikana ega ka mitte provokatsioonina. See on sinu arusaam asjast, tulenevalt sinu rikutuse astmest. Mina andsin selle lausega edasi kerget sarkasmi, pidades silmas kuidas ikka üks meeskond võib olla nii viletsa korraldusega.Kalev4ever kirjutas:Ise sa vahest ei mõtle oma kommentaaride üle, kui totakad need on?Asjaajaja kirjutas:Jah, äkki saab ikka 7. koha kindlustatud.
Ainult üks Kalevi vastane meelsus jne. Ainult käia siin kritiseerimas ja provotseerimas ei ole sobiv paik.
ega sa juhuslikult see viinanina sealt bbl chatist pole.. üldse ei imestaks, kui oled jutt on küll samaAsjaajaja kirjutas:Jah, äkki saab ikka 7. koha kindlustatud.
- Kivipallur
- Kasutaja
Müstiline tüüp oled , Kalevi fänn sa pole ,aga iga mäng oled siin kommenteerimas ...Asjaajaja kirjutas:Jah, äkki saab ikka 7. koha kindlustatud.
Ei ole. Kuigi viinanina käib oma pidevate spammimistega aeg-ajalt närvidele, siis mõnikord on tal ikka iva ka.Soho kirjutas:ega sa juhuslikult see viinanina sealt bbl chatist pole.. üldse ei imestaks, kui oled jutt on küll samaAsjaajaja kirjutas:Jah, äkki saab ikka 7. koha kindlustatud.
Uskumatu, isegi eelviimasele meeskonale ei suudeta kotti pähe tõmmata. Mida me sinna BBLi üldse otsime? Isegi kui saadaks edasi, then what?
4 punkti 5:30 minutiga
4 punkti 5:30 minutiga
- Kalev4ever
- Kasutaja
Ma pole vähemalt nii rikutud, et käin pmst iga mängu ajal meeskonna foorumis, keda ma ei fänna, ja hakkan ühe lauselisi kommentaare ala "Kalev saab lutti" , "ehk säilitavad seitsmenda koha" kirjutama.Asjaajaja kirjutas:Mina ise ei mõelnud seda ei kriitikana ega ka mitte provokatsioonina. See on sinu arusaam asjast, tulenevalt sinu rikutuse astmest. Mina andsin selle lausega edasi kerget sarkasmi, pidades silmas kuidas ikka üks meeskond võib olla nii viletsa korraldusega.Kalev4ever kirjutas:Ise sa vahest ei mõtle oma kommentaaride üle, kui totakad need on?Asjaajaja kirjutas:Jah, äkki saab ikka 7. koha kindlustatud.
Sisu ju neis kommentaarides pole. Aga sinuga pole mõtet vaielda, sa niikuinii vahetad teemat jälle. Sina pole ju midagi halvasti teinud.
Fear the prophet!
Varrak kas suht imelik-võidab timeouti kui vastased on teinud 14-0 spurdi.Oleks pidanud võtma selle ikka väga palju varem