sa räägid ajaloost, aga näiteid tood ainult sellest aastast
Ei too ju.
Näited kahjuks ei toeta eriti sinu kriitikat
Mismoodi ei toeta? Vaatame siis uuesti: viimase nelja aasta jooksul...
BBL: Kalev on jõudnud 3 korral play-offi, ühel välja jäänud // Rock on jõudnud korra Final Fouri, kahel korral play-offi, ühel välja jäänud
Eurosarjad: Peale Rock'i EuroChallenge'i Final Fouri jõudmise kummalgi meeskonnal midagi eriti ette näidata pole... on tehtud üksikuid häid mänge, aga pole kuhugi jõutud sellega.
KML: Rock'il on kaks meistritiitlit, Kalevil üks
Minu meelest on kõigis kolmes aspektis Kalev oma peamisele rivaalile alla jäänud...
Mängijatest rääkides... ühtegi supertähte pole kummastki klubist kasvanud, Kangur ja Talts on minu silmis võrreldaval tasemel tegijad, lihtsalt mulle tundub et keskmiselt läheb Rock'i minevatel noortel nagu veidi paremini... ja Eichfuss'ist rääkides... ta pole ju mitte esimest hooaega Rockis, vaid teist, seega ikkagi... ma küll julgen öelda, et ta on noor, kes on seal läbi löönud nii, nagu Kalevis pole keegi seda teha suutnud...
Kõige selle juures tahaksin ma mainida, et olen sinuga täiesti nõus, Brazis'e käe all nt BBL neil ebaõnnestus totaalselt... ja ega nad seal EuroChallenge Final Fouris ka endale au ei teinud, aga sellegipoolest on kokkuvõttes Kalevist edukamad oldud.
kas sa arvad, et Tarvas ja TTÜ oleks sel hooajal võitnud 7 võitu BBLi elite sarjas ning selle kõrvalt siis sama edukalt mängida EMV? Mina seda ei usu, aga seda tahetakse kangesti unustada.
Ei arva. Kummalgi meeskonnal pole pink piisavalt pikk selleks. Küsimus on rohkem oma potentsiaali realiseerimises... TTÜ jõudis ainult eesti mängijatega Challenge Cup'i kohamängudele, ja sealjuures nende liidrid on mängijad, kes kõvematesse klubidesse sobinud pole. Tarvas oli enne Andersoni ja Müürsepa liitumist ju sisuliselt meeskond mahakantud meestest (Kriisa, Ärmpalu, Saage, Hallik) ja koolinoortest, aga ikka oldi KML'is teisel kohal või vahepeal isegi liidrid.