Ma pakun ,et korvpallis on konkurents tihedam ja on palju populaarsem ala kui nt. käsipall .Seega eestlasel on pigem kergem läbi lüüa käsi -või võrkpallis .AAAA kirjutas:Ja 25 aastaselt võtavad järgi teistele? Siis on ilmselgelt liiga hilja. Krt ma ei saa aru miks võrkpallurid ja käsipallurid suudavad ja korvpallurid mitte? Oskab keegi tark sellele vastata?
Gert Dorbek
- Kivipallur
- Kasutaja
Re: Gert Dorbek
YO kirjutas:EI ole aga ma arvan, et sellistele meestele nagu kari Dorbekuid, Arbetid ja muud lambad ei tohiks korvpalli mängimise eest sentigi palka saada - ehtne Orissaare Orbiidi tase!Soho kirjutas:YO ise lihtsalt nii pro , et kõik teised ei oskagi mängida
Ühes mõtes olen ma suga nõus. Paljud Eesti korvpallurid on üle makstud ja sellepärast paljud ei pingutagi, et mängu võita - nagunii saavad oma palga kätte. Näiteks võib tuua Tarvase ja TTÜ meeskondi kes suudavad mängida ka ilma "mustanahalisteta" ja nad ei saa pooltki nii suuri palga tšekki kui Cramo/Rocki poisid.
Samas leian ma, et vennad Dorbekud kui ka Arbet on väga head mängumehed ja kindlasti väärivad seda aega mida nad palliplatsil saavad.
Yo, üldiselt tundud sa olevat üks tüüpilisem Cramo fän, kes hakkab vinguma ja virisema kui meeskonnal halvasti läheb. Võibolla sa peaks omale ühe klubi tegema koos teiste pässidega kes koguaeg mängu ajal targutavad ja teevad maha Cramo meeskonda.
-
- Kasutaja
Wao ,mis ma oskan öelda.Nõustun iga su sõnaga.Chemic kirjutas:YO kirjutas:EI ole aga ma arvan, et sellistele meestele nagu kari Dorbekuid, Arbetid ja muud lambad ei tohiks korvpalli mängimise eest sentigi palka saada - ehtne Orissaare Orbiidi tase!Soho kirjutas:YO ise lihtsalt nii pro , et kõik teised ei oskagi mängida
Ühes mõtes olen ma suga nõus. Paljud Eesti korvpallurid on üle makstud ja sellepärast paljud ei pingutagi, et mängu võita - nagunii saavad oma palga kätte. Näiteks võib tuua Tarvase ja TTÜ meeskondi kes suudavad mängida ka ilma "mustanahalisteta" ja nad ei saa pooltki nii suuri palga tšekki kui Cramo/Rocki poisid.
Samas leian ma, et vennad Dorbekud kui ka Arbet on väga head mängumehed ja kindlasti väärivad seda aega mida nad palliplatsil saavad.
Yo, üldiselt tundud sa olevat üks tüüpilisem Cramo fän, kes hakkab vinguma ja virisema kui meeskonnal halvasti läheb. Võibolla sa peaks omale ühe klubi tegema koos teiste pässidega kes koguaeg mängu ajal targutavad ja teevad maha Cramo meeskonda.
OKEI, tahad väita, et nad on siis kuradi head mehed, kes peaksidki nii mängima nagu nad seda praegu teevad v?Chemic kirjutas:YO kirjutas:EI ole aga ma arvan, et sellistele meestele nagu kari Dorbekuid, Arbetid ja muud lambad ei tohiks korvpalli mängimise eest sentigi palka saada - ehtne Orissaare Orbiidi tase!Soho kirjutas:YO ise lihtsalt nii pro , et kõik teised ei oskagi mängida
* Pole mulle kunagi need Dorbekud ja Arbetid meeldinud, niiet minu seisukoht ei ole tingitud hetke olukorrast.
Ma tahan väita seda, et kõigil on häid ja halbu päevi. Sa ei saa neid süüdistada kalevi ebaedukas hooajas.YO kirjutas: OKEI, tahad väita, et nad on siis kuradi head mehed, kes peaksidki nii mängima nagu nad seda praegu teevad v?
* Pole mulle kunagi need Dorbekud ja Arbetid meeldinud, niiet minu seisukoht ei ole tingitud hetke olukorrast.
Vaata on olemas kahte sorti fänne, ühed on need kes on meeskonnaga nii heas kui halvas, teised on aga sellised kes hakkavad kohe süüdlasi otsima ja kõiki kritiseerima.
Nüüd arva ise kuhu millisesse gruppi sa kuulud.
Nende meeste puhul ei saa rääkida HALBADEST PÄEVADEST, nende meeste puhul tuleb rääkida HEADEST päevadest, ehk päevadest mil neil lihtsalt joppab ala täna ei pand 10st 1 vaid panin 10st 3, kaitses ei tulnd minu pealt 30 p, tuli aint 20...Chemic kirjutas:Ma tahan väita seda, et kõigil on häid ja halbu päevi. Sa ei saa neid süüdistada kalevi ebaedukas hooajas.YO kirjutas: OKEI, tahad väita, et nad on siis kuradi head mehed, kes peaksidki nii mängima nagu nad seda praegu teevad v?
Vaata on olemas kahte sorti fänne, ühed on need kes on meeskonnaga nii heas kui halvas, teised on aga sellised kes hakkavad kohe süüdlasi otsima ja kõiki kritiseerima.
Nüüd arva ise kuhu millisesse gruppi sa kuulud.
Palju õnne
Palju õnne!
Ja Kevin Owensil oli eile sünnipäev, talle ka tagantjärele palju õnne!
-
- Kasutaja
Kristo kirjutas:Egert kirjutas:Palju õnne
vabakutseline kirjutas:Kristo kirjutas:Egert kirjutas:Palju õnne
Kristo kirjutas:Palju õnne!
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Egert kirjutas:Palju õnne
Korx300 kirjutas:Kristo kirjutas:Palju õnne!
Real Madrid C.F.
Manchester United FC
Manchester United FC
Kristo kirjutas:Palju õnne!
BC KALEV/CRAMO