Kuulge, võtke tuba või midagi. Tartus on ka kena kirjandusmaja olemas, tehke suitsuste lagede all üks luuleõhtu, Priidu beieri ja Berk Vahri võite vahekohtunikuks võtta, Mart Kivastik võib samuti läbi astuda, on ju teine päris suur kossuhuviline. Siin võiks ikka teemas püsida, Rock praeguse vormi juures vääriks seda.Kalev kirjutas:See küsimus tuleks minu arvates pigem ring4t3hKING-i suunas tulistada, mis sellel viga on, kui mõni mees natuke avatuma silmaringiga on ning see ka tema postitustes välja paistab?BigMac kirjutas:vana oled ?Tegumood kirjutas:Tänan selle lõigu eest, sain kõhutäie naerda. Sa just suutsid vägistada vanasõna küll küllale liiga ei tee.
Mulle hakkas see OT meeldima, sellepärast pean kirjutama veel ühe lõigu, aga enne tänud kõigile toetajatele.
Sama lõik, mida sa kirjutasid nn. tavafoorumi keeles, kumb on kaunim ja loetavam, jätan sinu enda hinnata.
Timo on väga potensdiaalikas vana tead ,mõistad vää ,aga Rocki padujoodikud ,rsk ,ei mõista ikka mängida...lol ,Allingu on ikka täielik ******** rsk ,pudrukäkk ,Mis ta vigastus on ,ilma temata pelaks rock sitaks paremini....omg ,imho rock on pmst selle ääää playoffi koha juba ära owninud ******** ,aint nad on varemki oma edu maha pwninud ,mõistad väää ,.....lol..... , siiski on rock kõigi vastastega pmst gtfo teinud onju ,eks ,tra tundub ,et keegi ei lüpsa enam rocki kotte , .........roflmao,,,,,,,,,,
Tartu Rock
Re: Tartu Rock
“I know it when I see it” - Potter Stewart
- Kalev4ever
- Kasutaja
Vallo on päris häid mänge näidanud viimasel ajal, on olnud positiivne üllatus. Morrisonil on aga alla mäge asi läinud millegi pärast :/
Šiauliai vastu andke endast parim ja hoidke Eesti au kõrgel! : )
Šiauliai vastu andke endast parim ja hoidke Eesti au kõrgel! : )
Fear the prophet!
Teinist sõltub minu meelest palju see, kuivõrd Rock Siauliaile vastu suudab saada... minu meelest on just tema headest mängudest sel hooajal Rock'il puudu olnud, aga samas on just tema see mees, kes suudaks midagi korda saata...
Aga jamh, mis siis ikka, loodetavasti juhtub ebatõenäoline ja Rock võidab.
EDIT: Tekkis endal mõte üritada Rock'i kodumängu vaatama minna... Teab keegi, kui palju enne mängu algust peab kohal olema, et piletit saada?
Aga jamh, mis siis ikka, loodetavasti juhtub ebatõenäoline ja Rock võidab.
EDIT: Tekkis endal mõte üritada Rock'i kodumängu vaatama minna... Teab keegi, kui palju enne mängu algust peab kohal olema, et piletit saada?
Mis siis üldsus arvab, kuidas tartukatel täna läheb? Ise pakun neile 18 punnist miinust, sorry Tartu. Aga õhkõrn võimalus ka võita on. Nagu Sõber ütles alguses tuleb need leedukad maha võtta, siis on küik võimalik.
-
- Kasutaja
Mis seal ikka...maakad põrgupõhja!
Kuigi olen Tartlane, aga Rocki võidus kahtlen sügavalt. Ausaltöelda kahtlen üldse selles, et Rock BBLis palju edasi liigub...
Ja vastuseks "Zog" küsimusele - arvestades mängu tähtsust, siis ütleksin et pead tund ennem raudselt kohal olema. Vastasel juhul võid istekoha ära unustada
Ja vastuseks "Zog" küsimusele - arvestades mängu tähtsust, siis ütleksin et pead tund ennem raudselt kohal olema. Vastasel juhul võid istekoha ära unustada
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Loodan Rocki võita , ja usun Rocki võitu ning see mängu tuleb 2 punniga rockile!
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Heh, tõmba jah oma maakate jutuga karmavõlga veel rohkem kaela, näed mis Kaleviga see aasta juba juhtunud on.KalevForever kirjutas:Mis seal ikka...maakad põrgupõhja!
Edu Tartule, kuigi hetkel ei näe küll ühtegi põhjust, miks nad täna võitma peaks.
Põle, Rock!
Ma loodan ,et sa tahtsid öelda , Sära RockEgert kirjutas:Põle, Rock!
Kindlasti mitte.Sigmar kirjutas:Ma loodan ,et sa tahtsid öelda , Sära RockEgert kirjutas:Põle, Rock!
See on kõigest minu arvamus.
Rock kahjuks kaotab
Oled nii kindel ,et oled valmis bettima ?xrip55 kirjutas:Rock kahjuks kaotab
Pole mõtet bettida, Siauliai konfid nii väiksed
Ma arvan, et Rockil on üpriski suur võimalus võita täna. Loodetavasti suudetakse Eesti lipp kõrgel hoida.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin