Asjaajaja kirjutas:bc-kalev kirjutas:ok võidame ära ja võidame rocki ka ja siis finaalis kedagi veel
ja kui ei võida siis on asjaajaja süüdi
Asjaajaja kirjutas:bc-kalev kirjutas:ok võidame ära ja võidame rocki ka ja siis finaalis kedagi veel
Mina, ikka ja alati mina.bc-kalev kirjutas:Asjaajaja kirjutas:bc-kalev kirjutas:ok võidame ära ja võidame rocki ka ja siis finaalis kedagi veel
ja kui ei võida siis on asjaajaja süüdi
Mis mureks,me võitsime ju .Go Cramo! kirjutas:HÄBI KALEV CRAMO, HÄBI!!!
SHAME KALEV CRAMO,SHAME!!!
Sinu suhtumisest peegeldub tugev poolehoid mõistesse "forth progress".julki kirjutas:Mis mureks,me võitsime ju .Go Cramo! kirjutas:HÄBI KALEV CRAMO, HÄBI!!!
ma tahaks ka teada mida me võitsime ???julki kirjutas:Mis mureks,me võitsime ju .Go Cramo! kirjutas:HÄBI KALEV CRAMO, HÄBI!!!
Mis kuradi võit see on !? See on kobin läbi häda! Mis finaalis mängimisest me siin räägime kui isegi Valga "koolipoiste" vastu ei suudeta mänge kindlapeale võita vaid käib mingi jobutamine? Valga tagaliinil lastakse visata sealt kus tahetakse ja kuidas tahetakse...nii palju siis tugevast kaitsemängu viljelemisest Mida on meile siiani toonud Tiit Soku tulek? Erilist muutust pole küll mitte kui mingist nurgast nähajulki kirjutas:Mis mureks,me võitsime ju .Go Cramo! kirjutas:HÄBI KALEV CRAMO, HÄBI!!!