Tartu Rock
Re: Tartu Rock
Triobetis on 5.00. Mina panin natuke. Ei usu et Rocki tõenäosus nüüd NII väike on
Väga magus koef tõesti.. Isegi, kui raha tuulde läheb, saab rõõmu tunda Rocki kaotusest win-win olukord.
Esimene mäng oli isegi kuni 8.00
Esimene mäng oli isegi kuni 8.00
Koefitsent on kena, kuigi varandust pole loomulikult mõtet mängu panna. Rocki tänane võit oleks ikka tohutu pauk tegelikult, aga eks näeb.
Samas see fakt, et Rock on ainult kodumängude meeskond, hakkab vaikselt ära haihtuma. See aasta Balti liigas on seis nii kodus kui võõrsil 5-5.
Edit : Ennäe, eelmine aasta oli neil ka kodu- ja välismängude võitude arv põhiturniiril võrdne.
Samas see fakt, et Rock on ainult kodumängude meeskond, hakkab vaikselt ära haihtuma. See aasta Balti liigas on seis nii kodus kui võõrsil 5-5.
Edit : Ennäe, eelmine aasta oli neil ka kodu- ja välismängude võitude arv põhiturniiril võrdne.
Mõlemad mängud sai Rocki võidule panustatud. Kokku jäin vist ca 350 krooniga plussi. Eks täna läheb sama teed.
Kuidas te triobeti sisse saate?
E: sain juba hakkama:)
E: sain juba hakkama:)
kellel viasat sporti pole siis : http://www.justin.tv/zabava_chanell#r=Dt8xrqY~" onclick="window.open(this.href);return false;
täiesti haige vend see Low :S Silver teeb küll supermängu igatahes, kuid korvialt ei tule kohe üldse punkte, kardan et mingil hetkel enam kolmene ei lähe ja siiis on ***** kah.
TARTU ROCK !
Kas aint mul on see VSB logo pandud skoori peale.Või teistel ka ?
Ei saa aru miks pannaks see logo nii haigesse kohta.
Ei saa aru miks pannaks see logo nii haigesse kohta.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Mul on ka. Morrison teeb ehk täna BBL-i rekordi?
Loodame ja loodame ka Rocki võitu
Vähemalt mina loodan.
Loodame ja loodame ka Rocki võitu
Vähemalt mina loodan.
Fear the prophet!
- Kalev4ever
- Kasutaja
Kolmeste nahka läks võit .. , teine poolaeg on kolmeste tabavus masendav ja Siaulai tabab kolmeseid
Väga mannetu esitus Rocki poolt. Võrreldes esimese Šiauliai mänguga oli nagu öö ja päev.
Aiii, Kõik-VÕIMAS Rock siiski ei suutnud või mis juhtus? Nüüd tahaksin kasutada kalli foorumikaaslase ' asjaajaja ' sõnu: ' Kobinad ei loe ' ( 1. PO Leedus )