NBA 2K10 foorumi online liiga(d)
NBA 2K10 foorumi online liiga(d)
Tehtud. Esimesed 8 inimest osalevad, seega kiirustage, 1 on juba olemas.
Veerandaja pikkus on 5min, play-off on 1 võiduni, gamemode on tournament mitte season, meeskonna võib võtta suvalise ja mängijate valimine toimub fantasy draftiga.
Veerandaja pikkus on 5min, play-off on 1 võiduni, gamemode on tournament mitte season, meeskonna võib võtta suvalise ja mängijate valimine toimub fantasy draftiga.
Re: NBA Live 10 ja NBA 2K10
Liitusin ka. Neli kohta veel. Davaiks liituge, teeme ikka täna õhtu ära.
Või siis teeks uue...Nelja kohalise.
Või siis teeks uue...Nelja kohalise.
Ärge unustage Benchmarki teha enne, kui online lähete
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Ma liitusin ka. Pole küll ammu võistkonnaga mänginud (my player pidevalt), aga loodetavasti kaotan väärikalt
Loodetavasti mahun ka sinna pärast USA-Argentiina mängu, lükkan mängu tööle... pool veel vaadata
Ma loodan, et neid on peale sinu ja minu veelkasutaja123 kirjutas:Ma liitusin ka. Pole küll ammu võistkonnaga mänginud (my player pidevalt), aga loodetavasti kaotan väärikalt
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Mul oli kunagi NBA 2K9 PS2 peal, siis tegin online ja sain 5min veerandaegadega kohe 40ga päheKristo kirjutas:Ma loodan, et neid on peale sinu ja minu veelkasutaja123 kirjutas:Ma liitusin ka. Pole küll ammu võistkonnaga mänginud (my player pidevalt), aga loodetavasti kaotan väärikalt
Nii et online-kogemus just meeldivaim pole
Rahvast on vähe : (
Kuidas te nagu mängite? Oma lemmiktiimiga vms? Saab üldse pira mängu omaja liigas osaleda vms?
Saab ikka, kui patch olemas on.seeker kirjutas:Kuidas te nagu mängite? Oma lemmiktiimiga vms? Saab üldse pira mängu omaja liigas osaleda vms?
Saad ise tiimi valida jah, nendest, mis vabad on.
Ühte inimest veel vaja : )
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Saab ikka piraga. Suht suva on, mis tiimi valid, sest asi käib fantasy draftiga- mängijad valivad võistkonnad omale ise kõikide mängijate seast. Tule-tule !!
E: okei, teised jõudsid ette
E: okei, teised jõudsid ette