NBA 2K10 foorumi online liiga(d)
Re: NBA 2K10 foorumi online liiga(d)
ma muidugi ei oska öelda, kuidas mu nett vastu peab...
Benchmarkis muidu fps oli 45... ei oska selle numbri kohta midagi öelda..
Benchmarkis muidu fps oli 45... ei oska selle numbri kohta midagi öelda..
Kuidas kellegiga proovimängu saab teha?
No aga neti kohta ma ei oska midagi öelda... tundub normaalne praegu aga noo...nub4you kirjutas:45 fps on täitsa norm
EDIT: Ei ole siis võimalik EestiKana asemele saada?
Ma praegu ei saanud online sisse, aga kui eestikana lahkus siis võid küll tema asemele tulla.
Sten kirjutas:Kuidas kellegiga proovimängu saab teha?
lähed lihtsalt quick games ja siis loe ise all on kõik juhised olemas , kuidas
inglise keelt pead oskama veits
nub4you kirjutas:Soho teeme mängu?:D
ei saa pole aega ... nii pea kui buss kohale tuleb ..i'm gone
Ma võin teha kellegiga mängu, aga ma ei tea kuidas:D
Mängisin mingi suvakaga ja siis järsku poole mängu pealt viskas välja, tagasi peamenüüsse. Mis probleem võib olla?
Aga muidu kas omasi vendasi saab kuidagi otsida ka w?
Aga muidu kas omasi vendasi saab kuidagi otsida ka w?
Viimati muutis Sten, 03 Apr 2010, 15:06, muudetud 1 kord kokku.
no tõsiselt. lähed Quickgames / onine lobby/ seal join lobby/ ja saad mängida ... , kahjuks ei hakka sinu juurde tulema ja seda sulle näitamaEgert2899 kirjutas:Ma võin teha kellegiga mängu, aga ma ei tea kuidas:D
Sten kirjutas:Mängisin mingi suvakaga ja siis järsku poole mängu pealt viskas välja, tagasi peamenüüsse. Mis probleem võib olla?
Keegi tegi korvi rõnga all mingeid asju ? Seal korvi all mingi ala , kus saab DC koguaeg
Ee võimalik läksin just korvi all viskele oma tsentriga. Seda peaks siis vältima?Soho kirjutas:Sten kirjutas:Mängisin mingi suvakaga ja siis järsku poole mängu pealt viskas välja, tagasi peamenüüsse. Mis probleem võib olla?
Keegi tegi korvi rõnga all mingeid asju ? Seal korvi all mingi ala , kus saab DC koguaeg
Sten kirjutas:Ee võimalik läksin just korvi all viskele oma tsentriga. Seda peaks siis vältima?Soho kirjutas:Sten kirjutas:Mängisin mingi suvakaga ja siis järsku poole mängu pealt viskas välja, tagasi peamenüüsse. Mis probleem võib olla?
vaata siin pildil on selle ala ümber kast http://www.2ksports.com/forums/showthread.php?t=256142" onclick="window.open(this.href);return false;