NBA 2K10 foorumi online liiga(d)
Re: NBA 2K10 foorumi online liiga(d)
Soho ja kasutaja123 palun tehke oma mäng ära.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Nonii, sain siis ka oma esimese 2K10 online-mängu tehtud
Arvestades seda, et pidin mängima puldi asemel klaviatuuriga, millegipärast ei liikunud minu mängijad üles-alla ning esimene minut kulus nuppude õppimiseks (bloki ja lauapalli nuppu ei saanud lõpuni teada ), läks mul enda arvates päris hästi. Esimesed umbes 8-9 viset viskasin 100% täpsusega ning juhtisin vahepeal vist 8-ga, seejärel tuli vastane järk-järgult järele ning ainult tänu minu viimase veerandi suurele mõõnale (mäng oli pärast kolmandat veerandit täpselt viigis)võitis lõpuks umbes 20-ga.
Ehk siis- kui ma puldiga mängida saanuks, siis oleksin vist isegi võidu koju toonud
Arvestades seda, et pidin mängima puldi asemel klaviatuuriga, millegipärast ei liikunud minu mängijad üles-alla ning esimene minut kulus nuppude õppimiseks (bloki ja lauapalli nuppu ei saanud lõpuni teada ), läks mul enda arvates päris hästi. Esimesed umbes 8-9 viset viskasin 100% täpsusega ning juhtisin vahepeal vist 8-ga, seejärel tuli vastane järk-järgult järele ning ainult tänu minu viimase veerandi suurele mõõnale (mäng oli pärast kolmandat veerandit täpselt viigis)võitis lõpuks umbes 20-ga.
Ehk siis- kui ma puldiga mängida saanuks, siis oleksin vist isegi võidu koju toonud
mul sama probleem. onlinega ei ühenda. varem ühendas aga ei saand midagi onlines mängida, isegi mitte unranked mängu:S
Kristo kirjutas:Soho ja kasutaja123 palun tehke oma mäng ära.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Tehtud !!Jukapuka kirjutas:Kristo kirjutas:Soho ja kasutaja123 palun tehke oma mäng ära.
Endale üllatuseks võtsin kindla võidu, vahe oli seal vahepeal peaaegu 20, aga lõpus lasin lõdvaks ja võitsin lõpuks viiega.
Davai aga esimest korda teen online, õpeta kust.nub4you kirjutas:Mängu viitsiks keegi?
nüüd saate järgmist ringi mängida , kes edasi said
Tundub, et sellest turniirist midagi ei saa..... Ise võiks küll mängida. Kui siiski soovi(mul oli vist Pekkiga), siis võiks mängu ära teha.
Mina oleks valmis uut liigat vedama, kui huvilisi on. Anyone?
ikka.seeker kirjutas:Mina oleks valmis uut liigat vedama, kui huvilisi on. Anyone?
Olgu. Kaks venda seega kirjas. Mina ja Jukapuka. Aga küsimus selline, et kuidas selle ühenduse saamisega on. Et mu sõber joiniks ka, aga temaga pole ma veel online lobbys ühendust saanud. Kas on reaalne, et liigas saame ühendust omavahel?
Liigal on oma kasutajate leht, kus on näha kes liigast on sees. Saab, saab.seeker kirjutas:Olgu. Kaks venda seega kirjas. Mina ja Jukapuka. Aga küsimus selline, et kuidas selle ühenduse saamisega on. Et mu sõber joiniks ka, aga temaga pole ma veel online lobbys ühendust saanud. Kas on reaalne, et liigas saame ühendust omavahel?
Ma oleks ka nõus liituma.