Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
LeBron: Shaq looks like Orlando's shaq.
James tegi hästi Jamisoni järgi
-
- Kasutaja
Kas see mitte uploadija internetist rohkem ei sõltu ? Mul decent nett, aga kohati hakib ikka jubedalt.suvakas kirjutas:http://www.veetle.com/index.php/channel ... 1d250775f7" onclick="window.open(this.href);return false;nub4you kirjutas:Streami keegi?
mega kvaliteet, nagu vaataks telekast. kui int kiire, siis ei lagga
http://www.veetle.com/index.php/channel ... 8d007890f4" onclick="window.open(this.href);return false;
siit tuleb palju huvitavam mäng
siit tuleb palju huvitavam mäng
LeBron mängib treeningutel nr. 6 Cavaliersi särgiga
Orlando pani hästi järgi ja nüüd 4 ees . Järgmine aasta võiks donk contentsil olla nii LeBron, kui ka Howard
- Kalev4ever
- Kasutaja
Tahaks, et Magic võidaks : )
Kelle võitu mängust Bulls-Raptors sooviksite?
Ise olen Toronto poolt.
Kelle võitu mängust Bulls-Raptors sooviksite?
Ise olen Toronto poolt.
Fear the prophet!
Kohtunike vile on eriti naiselikuks muutunud viimane veerandaeg. Iga väike puude on viga.
Ma ei saa aru, miks Z neid palle sealt korvi alt pealt ei pane. Upitab mööda, aga õnneks saab ründelauda. Kindlam oleks ära suruda ju.
Ise loodan ka, et Raptors võidaks
Ma ei saa aru, miks Z neid palle sealt korvi alt pealt ei pane. Upitab mööda, aga õnneks saab ründelauda. Kindlam oleks ära suruda ju.
Ise loodan ka, et Raptors võidaks
Mina olen Bullsi poolt, praegu loodaks Magicu võitu, kuigi panin Beterzis Cavsi peale.
Cavs andis alla vist.
Oi jah Beterzis sai Cavsi peale pandud kuigi präägult karvane tunne, et Cavs kaotab...
Real Madrid C.F.
Manchester United FC
Manchester United FC
Delontelt kena donk ka lõpus.
-
- Kasutaja
Lakers on ikka parim vist läänes
Esialgsete paaride järgi tundub, et Texases tuleb taas üks ''kodusõda''. Ei ole sellest eriti vaimustatud... Sooviks just Lakersit vastaseks.slick rick kirjutas:Lakers on ikka parim vist läänes
Kas James laeb akusi, enne kui p/offid algavad või vaevab teda ka mingi vigastuse taoline asi?Egert kirjutas:Delontelt kena donk ka lõpus.
Eelistaks Bullsi...Nostalgia hood tulevad peale, kui Bullsi peale mõtlen.Kalev4ever kirjutas:Kelle võitu mängust Bulls-Raptors sooviksite?Ise olen Toronto poolt.
Peatreener annab talle lihtsalt puhkust enne play-offe. Õnneks ei ole tegu vigastusegaAlex kirjutas:Kas James laeb akusi, enne kui p/offid algavad või vaevab teda ka mingi vigastuse taoline asi?
Ja puhkust ei anna mitte ainult Jamesile. Eelmine mäng ei mänginud ka Mo ja Jamison. Täna ei mänginud veel AP.
See sama parim Lakers saab praegu Portlandilt põske ju.slick rick kirjutas:Lakers on ikka parim vist läänes
Blazers võitis 91-88