Aii, kui magus.Charly kirjutas:Viimased 50 sekki mängust: http://www.youtube.com/watch?v=a13HGJrwe-4" onclick="window.open(this.href);return false;
Rocki fännklubilaste näod peale Arbeti kolmest on ikka täiesti priceless.
Kalevi kohtumised KMLis
Re: Kalevi kohtumised KMLis
Enne mõtle, siis kirjuta. Vabavisked 5-2.nub4you kirjutas:Tein tegi eile oma parima mängu seehooaeg vist Ja owens mängis ka hästi , aint vabavisked olid jubedad .. 10/1 v 8/1 või mis tal oli
http://www.basket.ee/?mid=399§ion=b ... 2010001208
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Tõehetk hakkab varsti kätte jõudma ja ükskord peab ka Saku halli needus langema.
Kalev!
Kalev!
kõik saali ja häält tegema!!!
-
- Kasutaja
Looda saAlex kirjutas:Tõehetk hakkab varsti kätte jõudma ja ükskord peab ka Saku halli needus langema.
Kalev!
Looda sa ka!spartaklane kirjutas:Looda saAlex kirjutas:Tõehetk hakkab varsti kätte jõudma ja ükskord peab ka Saku halli needus langema.
Kalev!
Vaatame siis asja üle. Loodan, et ei ole seda "ära esimest võta" sündroomi, kuid pakun, et täna on ikka hoopis teine mäng, kui kolmapäeval. Rock sai vastu näppe ning ajab täna käe veel sügavamale moosipurki. Kindlasti on tehtud ka kodused ülesanded ning korvialused oma triibulised kätte saanud. Kuid Cramol on minu arvates üks asi küll võrreldes talvise ajaga muutunud- ei, see ei ole kaitse- vaid meeskonnahing on kuidagi taas leitud. Vähemalt see, mida ma pärast ajakirjanduse vahendusel või videodest näinud olen. Ja just see, nagu mitmed siin foorumis kirjutajad on märkinud, on olnud viimasel ajal kadunud nagu eesti majandusime. Nüüd äkki see on leitud ning on ülioluline mõjur. Hing ihkab head ja ilusat mängu, kuid natuke raske seda teist võtta ole...
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Täna ise ka mängule.Ja kõik teised võiks ka tulla kui saavad !!!!
Siis peaks võit ju küll tulema
Siis peaks võit ju küll tulema
-
- Kasutaja
Meeskonnahing on tõesti leitud, mis on väga oluline. Esimeses mängus ei olnud enam sellist loivamist platsil ja ka pingil elati meeskonna igale õnnestumisele kaasa.Rix kirjutas:Vaatame siis asja üle. Loodan, et ei ole seda "ära esimest võta" sündroomi, kuid pakun, et täna on ikka hoopis teine mäng, kui kolmapäeval. Rock sai vastu näppe ning ajab täna käe veel sügavamale moosipurki. Kindlasti on tehtud ka kodused ülesanded ning korvialused oma triibulised kätte saanud. Kuid Cramol on minu arvates üks asi küll võrreldes talvise ajaga muutunud- ei, see ei ole kaitse- vaid meeskonnahing on kuidagi taas leitud. Vähemalt see, mida ma pärast ajakirjanduse vahendusel või videodest näinud olen. Ja just see, nagu mitmed siin foorumis kirjutajad on märkinud, on olnud viimasel ajal kadunud nagu eesti majandusime. Nüüd äkki see on leitud ning on ülioluline mõjur. Hing ihkab head ja ilusat mängu, kuid natuke raske seda teist võtta ole...
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Tore on ka see , et Eestlased on ka mängima hakanud ja seda hästi!
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Vaheajal pakutakse publikule vahepalaks mingi inkassofirma reklaametendust, mis on nii ebaõnnestunud ja amatöörlik, et kohe piinlik hakkab.
@Õhtuleht ...
@Õhtuleht ...
-
- Kasutaja
Huvitav oskab keegi öelda ,mis on see välisfirma kellega tulevat hooaega silmas pidades läbirääkimisi peetakse.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Keerlese ja Fisheri kahvatu mäng ongi see, kuhu tänane mäng läheb. Dorbek on aga hea mängu teinud. Eks näis, kuidas edasi hakkab minema. Timo on ka ilusa mängu teinud siiani.
Fear the prophet!
3 punni visete % masendav ja ühe mehe kõik 3 mööda:(
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Oijahh, kahju. Oleks Fisher mõnegi kolmese sisse pannud, aga oleksid ei maksa ..