Asja nimi on Balti liiga, sellepärast ei võetagiBCKLV kirjutas:Üleminekumängud Balti Liiga Elite divisiooni peetakse Nevežise ja Rudupise vahel hoolimata sellest, et Norrköping tuli Challenge'i võitjaks. Mina olen igatahes pettunud, et maksvusele ei tule sportlik printsiip. Mida annab eliidile juurde Nevežise või Rudupise koolivõimla suurused publikunumbrid, samas kui Norrköpingil on 3000ne hall, suurem publikuhuvi, atraktiivne ja igati tasemel klubi.
Balti liiga 2009/2010
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Re: Balti liiga 2009/2010
-
- Kasutaja
Samas käsipalli Balti liigas mängivad näiteks valgevenelased ja kas isegi mitte Soome klubi? Ma ise samuti pettunud selles et Rootslastel ei lasta näidata oma oskusi Eliidis kuhu nad kuuluma peaksid.kasutaja123 kirjutas:Asja nimi on Balti liiga, sellepärast ei võetagiBCKLV kirjutas:Üleminekumängud Balti Liiga Elite divisiooni peetakse Nevežise ja Rudupise vahel hoolimata sellest, et Norrköping tuli Challenge'i võitjaks. Mina olen igatahes pettunud, et maksvusele ei tule sportlik printsiip. Mida annab eliidile juurde Nevežise või Rudupise koolivõimla suurused publikunumbrid, samas kui Norrköpingil on 3000ne hall, suurem publikuhuvi, atraktiivne ja igati tasemel klubi.
Kunagine NEBL andis sellele ju vastuse. Esialgu toimis liiga kenasti,kulud olid väikesed ja sponsorid need, kes nagunii Baltikumis tegutsesid. Siis mindi ahneks ja võeti punti satse üle Euroopa, mistõttu liiga kaotas mõtte ja muutus suvaliseks eurosarjaks. Ja kukkuski asi kokku.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Olgugi, et VEF-i BBL hooaeg on läbi saanud, tahaksin siiski lisada, et meeskond on hankinud endale Uus-Meremaalasest tsentri Craig Bradshaw´i. Enne Läti klubisse tulekut mängis mees Austraalias ja ka Koreas.
Kuigi uudis on juba kuu aega vana, olen kindel, et peale minu on see siiski uudiseks ka nii mõnelegi teisele
Läti meistrivõistluste poolfinaalis Ventspilsi vastu mängides jäi Bradshaw kontole 18 punkti (millega ta oli ka klubi resultatiivseim) ja 10 lauapalli. Tema panusest siiski ei piisanud: Ventspils võitis 81:80 ja asus seeriat 1:0 juhtima.
*Teises poolfinaal paaris juhib Barons seeriat 1:0 Valmiera vastu (1. mäng 87:85)
Kuigi uudis on juba kuu aega vana, olen kindel, et peale minu on see siiski uudiseks ka nii mõnelegi teisele
Läti meistrivõistluste poolfinaalis Ventspilsi vastu mängides jäi Bradshaw kontole 18 punkti (millega ta oli ka klubi resultatiivseim) ja 10 lauapalli. Tema panusest siiski ei piisanud: Ventspils võitis 81:80 ja asus seeriat 1:0 juhtima.
*Teises poolfinaal paaris juhib Barons seeriat 1:0 Valmiera vastu (1. mäng 87:85)
Fear the prophet!
Leedu edetabeli põhjal oleks oodanud vastupidist, aga see selleks.marxx762 kirjutas:Nevezis jäi eliiti püsima ka uueks hooajaks.
Kuidas hommsed ennustused on? Kas näeb lõpuks ka kedagi teist finaalis, kui Rytas ja Zalgiris....Kui raha peale vihane olla, siis panustaks Ventspilsi peale.
Päris head koefid nii Šiaul ja Ventsil, kuid ei usu mina, et siit üllatust tuleb. Finaali võidavad väljaku peremehed - Rytas!
- Kalev4ever
- Kasutaja
Šiauliai andis tõelise lahingu Rytasele, nüüd ka Ventspils Žalgirisele
Deem, protokollis kanti lauapall Vene asemel Delašele. Kuidas küll sellega eksida saab?
Deem, protokollis kanti lauapall Vene asemel Delašele. Kuidas küll sellega eksida saab?
Fear the prophet!
Mis seal Ventspilsiga kolmandal veerandajal juhtus?Kalev4ever kirjutas:Šiauliai andis tõelise lahingu Rytasele, nüüd ka Ventspils Žalgirisele
- Kalev4ever
- Kasutaja
Mäng lagunes neil ära. Žalgiris tabas hästi, nemad just kehvasti. Pallikaotusi ja vigu oli ka nende poolt palju sel veerandajal, nii et sealt see tuligi.
Nagu ma aru saan, siis enamus on finaalis Rytase poolt või õigemini arvavad, et Vilniuse klubi võidab?
Kelle poolt kolmanda koha mängus olete?
Nagu ma aru saan, siis enamus on finaalis Rytase poolt või õigemini arvavad, et Vilniuse klubi võidab?
Kelle poolt kolmanda koha mängus olete?
Fear the prophet!
Nõrgematele kuulub poolehoid. Loodaks Vene ja Kedzo satsi võitu.
-
- Kasutaja
Väga tuline lõpp oli . See Strelnieks on ikka ulme vana küll, kui on vaja viimase sekundi viset siis tuleb pall talle toimetada(kahjuks täna sellest ei piisanud).
HOMME TOIMUB KOLMANDALE KOHALE KORDUSMÄNG .
http://www.bbl.net/index.php/b19sYW5nPW ... 0xMDUwNQ==" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bbl.net/index.php/b19sYW5nPW ... 0xMDUwNQ==" onclick="window.open(this.href);return false;
BC KALEV/CRAMO
Oi ma naeraks kui homme Ventspils võidab:DSiimu kirjutas:HOMME TOIMUB KOLMANDALE KOHALE KORDUSMÄNG .
Palju õnne Zalgirisele!Mina olen igaljuhul rahul