Ookeani tagune liiga (NBA)
Re: Ookeani tagune liiga (NBA)
no midafakki , see mees täitsa pidurdamatu
Päris hea on see nr.23, jah! Lebron või vms?
Egert kirjutas:LEBROOOOOON BUZZZZZZZER KESKJOONELT !!!
tänase õhtu parim hetk vast
121-98 võit siis! LeBron triple-double 37p, 12reb, 11ast.
Lõpetavad teisipäeval Clevelandis seeria ära kah.
Tundub, et Nuggets langeb ka esimeses ringis ära konkurentsist.
Lõpetavad teisipäeval Clevelandis seeria ära kah.
Tundub, et Nuggets langeb ka esimeses ringis ära konkurentsist.
ja suuremosa pakkusid Dallasele 4-0võitu Aga mina mitte
- Kalev4ever
- Kasutaja
Siiani ongi olnud üllatuseks, et Mavs on nii kindlasse kaotus seisu jäänud ja et Nuggetsi seeria on ka nii ühepoolseks kippunud minema :/
Fear the prophet!
Mavsi Eduardo Najera on valus lammas. Kogu see Texase siseasi meenutab rohkem tänavakorvpalli, kui tavalist mõõduvõtmist.
Pakun sinu vanuseks 15.Alex kirjutas:Mavsi Eduardo Najera on valus lammas. Kogu see Texase siseasi meenutab rohkem tänavakorvpalli, kui tavalist mõõduvõtmist.
Aga mavsi esitus on minule ka väga suureks üllatuseks olnud. Pärast butleri ja haywoodi saamist murti westis kindlalt teisele kohale ning enne playoffe võideti just spursi. Kõik tundus ideaalne, aga nüüd siiis. Lugedes erinevaid arvamusi ühinen ma enamuste ütlustega, et Popovic lihtsalt mängib Carlisle üle.
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Sai üle pika aja NBA mängudele panused tehtud ning mina hoian pöialt seega Phoenixile, Orlandole ja Atlantale.
66% läks täppi, ainult atlanta ei võitnud. bucksilt jälle väga hea mäng, atlanta kaitse oli vahest ikka nagu mingi sitanikerdis.seeker kirjutas:Sai üle pika aja NBA mängudele panused tehtud ning mina hoian pöialt seega Phoenixile, Orlandole ja Atlantale.
wtf? Kiidad ta tegevust veel takkaotsa või? Isegi Dirk 'küünarnukkid kõrgel' Nowitski nimetas neljandat mängu sõnadega:mavs kirjutas:Pakun sinu vanuseks 15.Alex kirjutas:Mavsi Eduardo Najera on valus lammas. Kogu see Texase siseasi meenutab rohkem tänavakorvpalli, kui tavalist mõõduvõtmist.
Aga mavsi esitus on minule ka väga suureks üllatuseks olnud. Pärast butleri ja haywoodi saamist murti westis kindlalt teisele kohale ning enne playoffe võideti just spursi. Kõik tundus ideaalne, aga nüüd siiis. Lugedes erinevaid arvamusi ühinen ma enamuste ütlustega, et Popovic lihtsalt mängib Carlisle üle.
Minu poolt out and over, mis ma siin ikka vaidlen paadunud Mavsi fänniga.It was a brawl, a street fight
Ja te veel vingute Peerandi üle..
Atlanta's Crawford nabs honors as league's tops off bench
http://www.nba.com/2010/news/04/27/sixt ... ef:nbahpt2
Igati õigustatult läks see Crawford'ile.
Praegu allkiri puudub.
raudsik kirjutas:Atlanta's Crawford nabs honors as league's tops off bench
yeah esimene ennustus läks täppi xD
Cavs vs Celtic