Kalevi kohtumised KMLis
Re: Kalevi kohtumised KMLis
njah, heast kaitsemängust pole midagi alles jäänud. 1:30 mängida 2 veerandit ja TTÜ on juba 45 punkti läbi rõnga saatnud. Tundub et vigastused pärsivad ikka omajagu
Minu arust need ongi TTÜ tüüpilised mängud. Kaitsele eriti rõhku ei panda.
Ma räägin seda, et Kalevi vastu on visatud liialt punkteSten kirjutas:Minu arust need ongi TTÜ tüüpilised mängud. Kaitsele eriti rõhku ei panda.
Mulle jääb selgusetuks Fisheri mitte kaasa mängimine, nägime sellel hooajal lausa 3 meest selle ninamaskiga mängimas, või läks tal siis vähe kehvemini?
Keerles hakkab alles nüüd mängima, kui finaal läind pooled meeskonna punktidest praktiliselt temalt ...
-
- Kasutaja
Päris hea spurt kohe
13-0
Keerles kütab ikka rämedalt. Võiks 40p vms visata.
Keerles kütab ikka rämedalt. Võiks 40p vms visata.
-
- Kasutaja
G. Dorbek ja Keerles on omaette klassist ja peavadki olema kuna nad on ikkagi põhimehed aga ülejäänud on suht võrdsel tasemel.
Miski pidavat käega olema. Ta üks mäng Rocki vastu mängis ju ka "side" ümber käeTDK kirjutas:Mulle jääb selgusetuks Fisheri mitte kaasa mängimine, nägime sellel hooajal lausa 3 meest selle ninamaskiga mängimas, või läks tal siis vähe kehvemini?
Keerles on kalevi ..Durantula xD
Keerlese ees "müts maha" Mees on teinu super mängu! Miks see ei võinud olla viimases mängus Tallinnas, Rocki vastu nii:( Aga noh, oleks on oleks, järgmine aasta uuesti
Sest Keerles ei saanud Taltsi vastu hakkama. TTÜ poiste vastu kogemustega omab ära.
Siin tekib juba mingi käitumismuster - enne Fisheri liitumist Cramoga ja pärast Fisheri kõrvalejäämist vigastuse tõttu skoorib Keerles nagu loom. Vahepeal on tema visked ära teinud lihtsalt meie Kalamees.
mis seis on?
Ei tea. See basket.ee on täielik si`` ruudus. Alatasa jookseb kokku...