Balti liiga 2009/2010
Re: Balti liiga 2009/2010
Balti meeste korvpalliliiga esimesse divisjoni lisandus neli klubi, nende hulgas ka TTÜ. Kõik meeskonnad jõudsid tänavu teises divisjonis esinelikusse.
Peale TTÜ edutati esimesse divisjoni Norrköping, Vilniuse Perlas ja Prienai Rudupis. Järgmisel hooajal mängivad põhiturniiril 12 meeskonda, neist kuus saavad play-off'i, kuhu lisanduvad Kaunase Žalgiris ja Vilniuse Lietuvos Rytas.
Täna tehti ka otsus, et Balti liiga pronksmedali saavad nii Ventspilsi kui ka Šiualiai meeskond. Videokordus näitas, et eksiti Ventspilsi kahjuks. Tegelikult pidanuks kohtunikud viimase korvi ära lugema.
Peale TTÜ edutati esimesse divisjoni Norrköping, Vilniuse Perlas ja Prienai Rudupis. Järgmisel hooajal mängivad põhiturniiril 12 meeskonda, neist kuus saavad play-off'i, kuhu lisanduvad Kaunase Žalgiris ja Vilniuse Lietuvos Rytas.
Täna tehti ka otsus, et Balti liiga pronksmedali saavad nii Ventspilsi kui ka Šiualiai meeskond. Videokordus näitas, et eksiti Ventspilsi kahjuks. Tegelikult pidanuks kohtunikud viimase korvi ära lugema.
Seda varianti videokordusest, mis näitab, et viimase oleks pidanud lugema, tahaks isegi näha..zero0 kirjutas:Täna tehti ka otsus, et Balti liiga pronksmedali saavad nii Ventspilsi kui ka Šiualiai meeskond. Videokordus näitas, et eksiti Ventspilsi kahjuks. Tegelikult pidanuks kohtunikud viimase korvi ära lugema.
Ventspilsi protestist oli kasu ka siis.
- --KingLeBron--
- Kasutaja
Oota saan ma õieti aru , et kas play-offi saavad kokku 8 meeskonda , või 4 esimest ja sinna lisanduvad zalgiris ja rytas?
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
- Kalev4ever
- Kasutaja
Sõber ei taha ju Challenge Cupil mängida, jäävadki ainult Eestikatele jälle mängima või plaanivad meeskonda vähe rohkem mehi tuua ja tõepoolest Euroopat vallutada?
Fear the prophet!
-
- Kasutaja
Sõber on ju kindlalt välja öelnud, et tahaks järgmine hooaeg euroopas mängida.. olevat nn kingitus klubi toetajatele.Kalev4ever kirjutas:Sõber ei taha ju Challenge Cupil mängida, jäävadki ainult Eestikatele jälle mängima või plaanivad meeskonda vähe rohkem mehi tuua ja tõepoolest Euroopat vallutada?
--KingLeBron-- kirjutas:Oota saan ma õieti aru , et kas play-offi saavad kokku 8 meeskonda , või 4 esimest ja sinna lisanduvad zalgiris ja rytas?
Playoffi saavad kuus meeskonda, kellele lisanduvad Rytas ja Kaunas.
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Sellega olen rahul, et Rootsi sats Eliiti edutati. Väheke vaheldust ja ehk õnnestub ka nende fänni kultuuri nuusutada.
Alex kirjutas:Sellega olen rahul, et Rootsi sats Eliiti edutati. Väheke vaheldust ja ehk õnnestub ka nende fänni kultuuri nuusutada.
Loodetavasti see Rootsi sats jääb esimeseks ja viimaseks väljaspool Baltimaid osavõtjaks.
Muidu läheks liialt läbuks kätte ära ja Balti liiga kui selline kaotaks mõtte.
Täpselt minu mõte! Balti liiga olgu ikka Balti liiga, ei ole vaja mingit järjekordset lühikese elueaga suvalist eurosarja...Patrioot kirjutas:Alex kirjutas:Sellega olen rahul, et Rootsi sats Eliiti edutati. Väheke vaheldust ja ehk õnnestub ka nende fänni kultuuri nuusutada.
Loodetavasti see Rootsi sats jääb esimeseks ja viimaseks väljaspool Baltimaid osavõtjaks.
Zog kirjutas:Täpselt minu mõte! Balti liiga olgu ikka Balti liiga, ei ole vaja mingit järjekordset lühikese elueaga suvalist eurosarja...Patrioot kirjutas:Alex kirjutas:Sellega olen rahul, et Rootsi sats Eliiti edutati. Väheke vaheldust ja ehk õnnestub ka nende fänni kultuuri nuusutada.
Ehe näide oli omaaegne NEBL
IrwZog kirjutas:Täpselt minu mõte! Balti liiga olgu ikka Balti liiga, ei ole vaja mingit järjekordset lühikese elueaga suvalist eurosarja...Patrioot kirjutas:Alex kirjutas:Sellega olen rahul, et Rootsi sats Eliiti edutati. Väheke vaheldust ja ehk õnnestub ka nende fänni kultuuri nuusutada.
Tüüpiline konnatiigistumine
Kui Dolphins paneb Challenge kinni, siis on ikka väga mage teda poliitilistel põhjustel välja jätta. Ma ei kujuta ette, kuidas need mängud Nevežise ja Lauvasega rohkem pinget pakuvad. Ilmselt lõppeks selline enesekesksus tugevamate Leedu ja Läti klubide (kellel on ka eurosarjades midagi saavutada) eemalejäämisega ning Kalev ja Rock oleksid rõõmsalt Nevežise ja Lauvasega Final Fouris
Ainult, et mida on selline FF ka väärt
Rootsi klubi on vähemalt koha auga välja teeninud. Kahju muidugi, et süsteem nii ebakindel on ja taaskord muutub. Hea asja juures on see, et mänge on rohkem, samas on supp ka tublisti lahjemaks jäänud, eelkõige tänu kahe suure eemale jäämisel põhihooajast, kus viimased aastad on ikka kellegile nõrgematest alla jäädud. On ju Kalevgi näiteks Žalgirisega mängides kuhjaga positiivseid emotsioone pakkunud. Nüüd läheb nende alistamine raskemaks, sest play-offis kokku minnes vaevalt üllatusi enam tuleks. Loodan, et VTB läheb laienemisega lõhki nagu NEBLgi ja suured on sunnitud tagasi tulema ...olgem ausad, Balti Liiga ilma Žalgirise ja Rytaseta pole pooltki nii atraktiivne. Kahju veel sellest, et lisaks suurtele ei suudeta ka Baronsit ega Tarvast süsteemi liita... olukorras, kus liiga püsimajäämise nimel peaks riikide parimad just kokku hoidma.
Balti liiga juhatus otsustas 5. mail Vilniuses, et uuel hooajal mängib Balti liigas neliteist meeskonda.
Need on Leedu meeskonnad Zalgiris, Lietuvos rytas, Siauliai, Nevezis, Perlas ja Rudupis, Läti meeskonnad Ventspils, Riia VEF, Valmiera ja Liepajas Lauvas, Eestist Kalev/Cramo, TÜ/Rock ja TTÜ ning Rootsist Dolphins.
Zalgiris ja Lietuvos rytas põhiturniiril kaasa ei tee, nemad sekkuvad alles play-offides. Selle aasta Balti liiga võitja Zalgiris saab esimese paigutuse, Lietuvos rytas teise paigutuse. Lisaks neile pääseb play-offidesse veel põhiturniiri kuus parimat meeskonda.
Veidi selgem artikkel, minu meelest.
Need on Leedu meeskonnad Zalgiris, Lietuvos rytas, Siauliai, Nevezis, Perlas ja Rudupis, Läti meeskonnad Ventspils, Riia VEF, Valmiera ja Liepajas Lauvas, Eestist Kalev/Cramo, TÜ/Rock ja TTÜ ning Rootsist Dolphins.
Zalgiris ja Lietuvos rytas põhiturniiril kaasa ei tee, nemad sekkuvad alles play-offides. Selle aasta Balti liiga võitja Zalgiris saab esimese paigutuse, Lietuvos rytas teise paigutuse. Lisaks neile pääseb play-offidesse veel põhiturniiri kuus parimat meeskonda.
Veidi selgem artikkel, minu meelest.
Ei saa nagu selleks aru, miks Rytast ja Zalgirist jumalateks peetakse?
See hooaeg said ju enam-vähem kõik nendega normaalselt mängitud.
See hooaeg said ju enam-vähem kõik nendega normaalselt mängitud.