Kalevi kohtumised KMLis
Re: Kalevi kohtumised KMLis
Tipikas töötab normaalselt nüüd õnneks.
Tuleb siit kindel võit ära.
pole vaja ära sõnuda...mängu lõpuni veel aega küll ja küll...loodame parimatEgert kirjutas:Tipikas töötab normaalselt nüüd õnneks.
Jah mul jälle pilt läind .tont kirjutas:pole vaja ära sõnuda...mängu lõpuni veel aega küll ja küll...loodame parimatEgert kirjutas:Tipikas töötab normaalselt nüüd õnneks.
Ära sõnu ära. Kalev on sadu korda suutnud omi edusid maha mängidaEgert kirjutas:Tipikas töötab normaalselt nüüd õnneks.
mis selle teadmisega nüüd peale hakata?julki kirjutas:Jah mul jälle pilt läind .tont kirjutas:pole vaja ära sõnuda...mängu lõpuni veel aega küll ja küll...loodame parimatEgert kirjutas:Tipikas töötab normaalselt nüüd õnneks.
Kuusmaa on loobunud - Herman pandi mängu
Kalev võib jääda kuuekesi veel, kolmel vennal neli viga. Martinil ka nüüd neli viga.
4 mängijal 4 vigaSten kirjutas:Kalev võib jääda kuuekesi veel, kolmel vennal neli viga. Martinil ka nüüd neli viga.
Kogud poste?tont kirjutas:4 mängijal 4 vigaSten kirjutas:Kalev võib jääda kuuekesi veel, kolmel vennal neli viga. Martinil ka nüüd neli viga.
mida ma ütlesin? Juba on vahe 10 punkti. krt kui osavad kobistajad nad ikka on
Keerlesel siis täna 6 viga
tubli keerles tõmbas tervele võistkonnale vee peale.. wtf kapten...
kohe kindlasti mitte. mis mul nende postitustega peale on hakata?:)Sten kirjutas:Kogud poste?tont kirjutas:4 mängijal 4 vigaSten kirjutas:Kalev võib jääda kuuekesi veel, kolmel vennal neli viga. Martinil ka nüüd neli viga.
- Kalev4ever
- Kasutaja
Omg saab tehnilise ja kohe "tõmbab tervele meeskonnale vee peale"Soho kirjutas:tubli keerles tõmbas tervele võistkonnale vee peale.. wtf kapten...
Rahune maha, mees
Meeskond peab sisu ka ilma kaptenita näitama. Ei saa loota vaid ühele mehele. Võit tuleb!
Fear the prophet!
Seletage ära, mismoodi suudab Sokk palli nii palju ära puterdada?