eestikana kirjutas:No kurat...ma pole ikka veel aru saanud, et mis ajas need ookeani tagused vennad palli põrgatavad.
Mis aja ma arvutis panema peaks, et oleks nende aeg?
eestikana kirjutas:No kurat...ma pole ikka veel aru saanud, et mis ajas need ookeani tagused vennad palli põrgatavad.
Mis aja ma arvutis panema peaks, et oleks nende aeg?
Rondo Kalevisse! Miks juhtkond midagi ei tee !?!?
Tglt hea et sellele ülburile Lebronile, kellele kõik jooksud on lubatud, koht lõpuks kätte näidati, loodetavasti Boston võidab seeria.
Lääne finaalis lähevad vastakuti Lakers vs. Suns. Minu poolehoid kuulub Phoenixile igatahes ja idas ootaks, et Magicu vastaseks Celticut. Nende stiil peaks nagu rohkem sobima.
Alex kirjutas:Lääne finaalis lähevad vastakuti Lakers vs. Suns. Minu poolehoid kuulub Phoenixile igatahes ja idas ootaks, et Magicu vastaseks Celticut. Nende stiil peaks nagu rohkem sobima.
Alex kirjutas:Lääne finaalis lähevad vastakuti Lakers vs. Suns. Minu poolehoid kuulub Phoenixile igatahes ja idas ootaks, et Magicu vastaseks Celticut. Nende stiil peaks nagu rohkem sobima.
Ära unistagi
Cavs saab finaali!
Luba ikka unistada. Mulle meeldiks rohkem vaadata, kuidas Orlando tümitab rohelist, kui sinu lemmikut.