Kristjan Kangur

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

ikka väga kurb on mõelda, et Kangurit järgmine aasta ei ole....
Britta
Kasutaja

Postitus Postitas Britta »

kusjuures, mina poleks kurb, kui Kristjan mängiks heas klubis Itaalias, Hispaanias. ta on selle kuhjaga ärateeninud.

aga täna ootan mina head mängu temalt!
gametime
Kasutaja

Postitus Postitas gametime »

Kuigi hooaeg on alles poole peal, julgen väita, et Kangur on suurim kandidaat 2007/08 aasta parima korvpalluri tiitlile. Ainukene ohustaja on ehk ainult Tein, võibolla ka Kikerpill, kui tema võistkonnal hakkab paremini minema Poolas.
Kakaduu

Postitus Postitas Kakaduu »

gametime kirjutas:Kuigi hooaeg on alles poole peal, julgen väita, et Kangur on suurim kandidaat 2007/08 aasta parima korvpalluri tiitlile. Ainukene ohustaja on ehk ainult Tein, võibolla ka Kikerpill, kui tema võistkonnal hakkab paremini minema Poolas.
Mis konkurent see Tein talle on?ta võib ju normaalselt mängida seal rockis ,aga mees ei mängi pooltki nii hästi kui ta on võimeline ja noo mingi statistika võiks ka olla.
gametime
Kasutaja

Postitus Postitas gametime »

Ma ju ütlesingi, et Kangur on suurim kandidaat! Aga kui Tein hakkab veelgi paremini mängima ning kui Rockil FIBA Cupis hästi läheb, siis konkurent on ta kindlasti.
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

ma ka ei sa aru, kus see tein konkurent, ma saaks aru kui kullamäe, aga tein pole ju midagi suurt teinud veel see hooaeg
sillusilkin
Uus kasutaja

Postitus Postitas sillusilkin »

Kangur on parim eesti mees kalevis:D
adsasd

Postitus Postitas adsasd »

jyrgen kirjutas:ma ka ei sa aru, kus see tein konkurent, ma saaks aru kui kullamäe, aga tein pole ju midagi suurt teinud veel see hooaeg
Tahad öelda et Kullamäe on we,piale yhe mängu veneleste vastu:D
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

ei kullamäe ikka korralikult hullu lasknud ju :)

tglt oleme ausad kangurile pole vastast :)
Kasutaja avatar
BigMac
Kasutaja

Postitus Postitas BigMac »

ma ei kujuta ka ette mis ilma kangurita jargmine hooaeg toimuma hakkab
Britta
Kasutaja

järgmine hooaeg tuleb keegi teine ja võtab selle koha üle.. :) aga Kristjan on lihtsalt nii tubli olnud.. ma loodan, et aasta 2008 saab olema TEMA aasta!

keep on dunking Kristjan! :cool:
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

Viimane mäng,kus ta veel väljakul liikus oli Fausto vastu.Alates Crani mängust aina rohkem kiiva kaldub ta mäng.Aina raskem on ta tegutsemisest/mitte tegutsemisest aru saada.Arvatavasti nov. ja detsember on oma jälje jätnud.Muud põhjust,nagu ei leiaks.
YNWA
Britta
Kasutaja

oeh, Kristjanil on see sära ja tahtmine läinud.. sessuhtes, tegelikult, ta tegi eelmises mängus kaks ilusat vaheltlõiget ja andis paar ilusat söötu, aga kõiki neid ei realiseeritud ära.. ja ma arvan, et kui ikka alguses kõik mööda lähevad, siis pärast ei tahagi enam korvipoole vaadata.. ja eilses mängus Kristjanist jäi selline mulje.. ehk Matic annab meestele mõne vaba päeva, Kristjan kosub ja ta hoog taastub.
jamalugu

Postitus Postitas jamalugu »

Mis kurat Kanguriga endiselt lahti on, tüübil on nagu vise totaalselt pekkis, viimases viies mängus kolmesed 22/3, vabavisked kah väga kehvad.
Kasutaja avatar
BigMac
Kasutaja

Postitus Postitas BigMac »

Kangur on ennast kogumas jällegist :) !
Vasta