ehk siis jagad pildimaterjali..või kardad, et jookseb kokku ära ???...või on sul mõni uhke telepakett, et näed telkust?marxx762 kirjutas:ei oska ma ühtegi keelt peale eesti ja inglise(ja seegi kesin)
Kristjan Kangur
Re: Kristjan Kangur
Eks seda ole netis näha http://www.justin.tv/peter1tv3#r=vUFYOtE~" onclick="window.open(this.href);return false;
See link nkn juba delfis üleval niiet ei ole siin enam midagi hoida.
See link nkn juba delfis üleval niiet ei ole siin enam midagi hoida.
kahju, et kangur nüüd 5veaga pingile taandus
Kristjan harjunud et Prantsusmaal on jõulisem korvpall.Itaalia mängitakse vist natuke nõrgemat,sest tundub et iga puude on kohe viga.
no mees paar päeva olnud ja viskas 10 punni 100% visketabavus lase elab sisse siis on parem
- Kalev4ever
- Kasutaja
Mingit totakad vead või mis? Ma ei vaadanud sel momendil :/
Kahju, aga noh, algus on palju tõotav. Saaks nende vigadega asja tsipa paremasse korda, siis oleks tore
Kahju, aga noh, algus on palju tõotav. Saaks nende vigadega asja tsipa paremasse korda, siis oleks tore
Fear the prophet!
Viimane viga oli küll olematu.Pani käe lihtsalt kaitseks endale ette ja vastase selja peale,ja kohe viga.Kalev4ever kirjutas:Mingit totakad vead või mis? Ma ei vaadanud sel momendil :/
mm. See ainukene mäng mis Kristjan Teha saab?
Ei see on pikem seeria.xrip55 kirjutas:mm. See ainukene mäng mis Kristjan Teha saab?
3 võiduni on seeria.julki kirjutas:Ei see on pikem seeria.xrip55 kirjutas:mm. See ainukene mäng mis Kristjan Teha saab?
Esimese mängu kokkuvõte
P/offi asetus neil enam kui vilets, aga hea õnne korral kolmas koht suht reaalne. Edu ja too ära Kristjan.
P/offi asetus neil enam kui vilets, aga hea õnne korral kolmas koht suht reaalne. Edu ja too ära Kristjan.
Kui Kangur nii jätkab, ootab teda uuel hooajal veelgi parem leping ma arvan
See kes Kangurile kulpi läks panema.....tal läks vist natuke halvasti
Praegu allkiri puudub.
Kangur esimene veerandaeg punkte pole toonud. 1 viga ja 1 pallikaotus vist.
Juba 3 viga jälle koos aga õnneks ka 3 punkti:D