Ei, lihtsalt naljakas oli.Alex kirjutas:Mihkel läks pöördesse või?Mihkel111 kirjutas:hans kirjutas:Wade+Bosh-->Netsi

Ei, lihtsalt naljakas oli.Alex kirjutas:Mihkel läks pöördesse või?Mihkel111 kirjutas:hans kirjutas:Wade+Bosh-->Netsi
Kui cap space'i ple siis ple selle suure rahahunnikuga just palju peale hakkata.hans kirjutas:ma jah vb kuidagi valesti aru saanud, selle cap space asjaga,
aga netsi ostis see vene vend ära, et äkki ostab superstaare...
Lähemalt siit.There is no free agent summit. LeBron James, Dwyane Wade, Chris Bosh and Amar’e Stoudemire aren’t meeting in some undisclosed location to sit down and plan the future of the NBA
http://realgm.com/src_wiretap_archives/ ... ee_agency/Wade said he'll now start thinking of a "wish list" of players he'd like the Miami Heat to consider signing.
"I've been having to deal with a lot and do a lot," Wade told the AP. "Now, over the next week or two, I'm able to now sit down and say, 'OK, let me call this guy, let me reach out to this guy.' And I'm looking forward to that."
Jep, sama õnge otsa olen ka mina jäänud see aasta nende pensionäride osas. Anyways, loodan, et ehk järgmine hooaeg langevad nad (Celtics) ära, kaua võib neid taluda, uut verd on vaja!lamp kirjutas:võiks selle mõtetu klähvimise ära lõpetada siin, terve playoffid räägitud kuidas nendel mõtetutel penskaritel pole mingit võimalust, võit clevelandi ja oralndo vastu näitas et tegemist on ikka ühe väga hea tiimiga ja parim mängija on seal 23aastane