tont kirjutas:minu jaoks on ikkagi äärmiselt huvitav see, et mis meestega peaks kalev seal VTB liigas mängima. ok, mängida võib aga kuidas mitte jääda peksupoisteks? Valdmaa ütleb, et kolm välismaalast. aga kes on eestlased kes vankrit veavad?
ja noh, ei ole ka see 15 mil mingi näitaja. see summa on arvestades meeskondi kes VTB-s mängivad naljanumber ju.
minu arvates väga hea lugemine siin:
http://ohtuleht.ee/spordiblogi/2052" onclick="window.open(this.href);return false;
Mina arvan ,et Idaliiga on ikkagi meile vajalik ,sest siis meil on ikkagi võimalus siin näha mängimas ka tugevaid Euroliiga klubisid ,keda muidu ju Eestis ei näeks ja kasvõi reaalselt võrrelda meie taset tippklubidega.
Ja vastukaaluks Martinsonile ,kes selle artikli autor oli ,küsiksin ma,mis siis on see väljund ,kas ainult Balti Liiga ,mis see hooaeg ju enam nii tugev pole või konnatiigi tasandil Eesti Liiga?
Juba seegi ,et Keerlest tipklubid märkasid just tänu tema heale esitusele CSKA vastu ja kohe ka lepingut pakkusid näitab juba selle liiga vajadust Eesti korvpallile.