Videod
Re: Videod
Eilse Olympiakose ja Panathinaikose mängu kokkuvõte.
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Natuke üllatav, et Maric just löömingut alustas.
Lisa:
Lisa:
Hemofarm Stada decided not to play Game 3 of Serbian final after the violences in Game 2 e so, Partizan won for the ninth consecutive season the Serbian league.
Here is the official announcement of Hemofarm.
"Hemofarm does not support violence at sports events.We are sincerely disappointed for what happened yesterday in the second half od Superleague playoffs. We have decided to not play for security reasons and for the uneven criteria of the refereeing betweeb Partizan and Hemofarm"
Viimati muutis Alex, 17 Juun 2010, 20:31, muudetud 1 kord kokku.
No see on selline preemptive strike situatsioon, videost on näha, et hemofarmi mees kargas püsti, silmis hiilgamas soov Maricile füüsiline hoiatus teha, Maric polnud papist ja ei taganenud kah, vaid otsustas ennetavalt tegutseda, seega fifty-fifty...Alex kirjutas:Natuke üllatav, et Maric just löömingut alustas.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
suht haige.. kohe näha, et serblased. Ei taha midagi kehvasti öelda, aga eestlased oleks kohe taganenud ja ära jätnud sellise asja. Mitte et ma tahaks, et mässuks läheks, aga temperament erinev ja peab ka mängijaid mõistma, kui ära viskab.
Ma nüüd ei teadnud, kumba teemasse see postitada ja kas see video on siit läbi käinud või mitte.
Praegu allkiri puudub.
väga lihtne põhjus miks itaaliat vihkanraudsik kirjutas:Ma nüüd ei teadnud, kumba teemasse see postitada ja kas see video on siit läbi käinud või mitte.
Oskar8 kirjutas:väga lihtne põhjus miks itaaliat vihkanraudsik kirjutas:Ma nüüd ei teadnud, kumba teemasse see postitada ja kas see video on siit läbi käinud või mitte.
Veits valesti ajastatud
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Duubeldan.Oskar8 kirjutas:väga lihtne põhjus miks itaaliat vihkanraudsik kirjutas:Ma nüüd ei teadnud, kumba teemasse see postitada ja kas see video on siit läbi käinud või mitte.
Praegu allkiri puudub.
- Kivipallur
- Kasutaja
Mis te vihkate siis peaaegu igat koondist ?
Itaallased on need kõige hullemad sitakotid....ega Portugal kaugele maha jää!
Praegu allkiri puudub.