kasutaja123 kirjutas:Mõlemad meeskonnad mängisid päris tugevat kaitset ja Kobel polnud ka eriti hea päev, aga
LAKERS !!
Jukapuka kirjutas:kasutaja123 kirjutas:Mõlemad meeskonnad mängisid päris tugevat kaitset ja Kobel polnud ka eriti hea päev, aga
LAKERS !!
![]()
kris550 kirjutas:Jukapuka kirjutas:kasutaja123 kirjutas:Mõlemad meeskonnad mängisid päris tugevat kaitset ja Kobel polnud ka eriti hea päev, aga
LAKERS !!
![]()
![]()
![]()
Jukapuka kirjutas:kasutaja123 kirjutas:Mõlemad meeskonnad mängisid päris tugevat kaitset ja Kobel polnud ka eriti hea päev, aga
LAKERS !!
![]()
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
TUGEVAM VÕITIS !!!!Korx300 kirjutas:Jukapuka kirjutas:kasutaja123 kirjutas:Mõlemad meeskonnad mängisid päris tugevat kaitset ja Kobel polnud ka eriti hea päev, aga
LAKERS !!
![]()
kogu seeria kokkuvõttes oli ikka Kobe parim ja selle kohapealt pole midagi mõelda ega vaielda üldse, ennem seeriat võis juba 99% kindel olla et Kobe saab võidu korralmining531 kirjutas:Üks ja ainus asi, miks ma veits õnnetu olen, mis kuradi asja pärast sai Finaali MVP-ks Bryant. Noo ta kyll seda ei väärind. Oleks pidand Gasolile andma selle, sest tglt oli Pau Gasol see, kes mängu ära tegi!
Nägin seda hommikul, pidin krambid saama. Ron Ron oli ikka väga purjusEgert kirjutas: