Jalgpalli MM 2010 ennustusvõistlus
Re: Jalgpalli MM 2010 ennustusvõistlus
Holland - Brasiilia 1:2
Uruguay - Ghana 2:0
Real Madrid C.F.
Manchester United FC
Manchester United FC
Holland - Brasiilia 2:1 (lisaaeg)
- Kivipallur
- Kasutaja
Uruguay - Ghana 1:0
Holland - Brasiilia 1:1 (lisaajal Brasiilia)
Holland - Brasiilia 0:2
Holland-Brasiilia 2-1(nagu Kluivert ennustas)
Urugay-Ghana 3:1
Urugay-Ghana 3:1
- Kalev4ever
- Kasutaja
Uruguay - Ghana 1:2
E: Patrioot, mul pole vist mõtet siia kirjutada neid ennustusi? Arvan ka praegu, et kõik mängud lõpevad tulemusega 2:1 (nagu nädalavahetusel variantides pakkusin). Ghana, Brasiilia, Hispaania ja Saksamaad pakun võitjateks oma paarides.
Et siis ei pea rohkem siin sipsima mõnda aega
Olgu veel öeldud, et hoian pöialt Ghanale, Saksamaale ja Hispaaniale. Lõuna-Ameerikast on tegelasi liiga palju. Igasugused Paraguayd ja Uruguayd võiks nüüd välja kukkuda. Aga loodame, et saab olema väga põnev turniiri lõppfaas ja loodaks ka, et ma ei pea hakkama kiruma jälle kohtunike aadressil
OT: Jalg on nüüd lahases ja enam ei lähe ma netist eemale ja saan kenasti ennustuses kaasa lüüa, nii et kui on soovi lisada väravalööjatid või pakkuda, millal värav lüüakse (lisa punktide kogumiseks), siis andke aga minna. Respect, et meil Fair Play oli siin (minu suhtes)
Uruguay - Ghana 1:2
E: Patrioot, mul pole vist mõtet siia kirjutada neid ennustusi? Arvan ka praegu, et kõik mängud lõpevad tulemusega 2:1 (nagu nädalavahetusel variantides pakkusin). Ghana, Brasiilia, Hispaania ja Saksamaad pakun võitjateks oma paarides.
Et siis ei pea rohkem siin sipsima mõnda aega
Olgu veel öeldud, et hoian pöialt Ghanale, Saksamaale ja Hispaaniale. Lõuna-Ameerikast on tegelasi liiga palju. Igasugused Paraguayd ja Uruguayd võiks nüüd välja kukkuda. Aga loodame, et saab olema väga põnev turniiri lõppfaas ja loodaks ka, et ma ei pea hakkama kiruma jälle kohtunike aadressil
OT: Jalg on nüüd lahases ja enam ei lähe ma netist eemale ja saan kenasti ennustuses kaasa lüüa, nii et kui on soovi lisada väravalööjatid või pakkuda, millal värav lüüakse (lisa punktide kogumiseks), siis andke aga minna. Respect, et meil Fair Play oli siin (minu suhtes)
Fear the prophet!
Holland - Brasiilia 1:1(penaltitega Brasiilia)
Uruguay - Ghana 2:1
BC KALEV/CRAMO
Holland - Brasiilia 1:3
OK, teeme siis alates homsest asja huvitavamaks ja hakkame pakkuma ka väravalööjaid.
Kuna ennustame normaalaja skoori, siis ka normaalajal väravalööjaid.
See annab võimaluse võistluses rohkem eest ära rebida, kuna mänge pole palju jäänud ja tulemuste poolest oleme kõik põhimõtteliselt ühes puntras.
Iga õigesti ennustatud väravalööja eest 2 lisapunkti!
OK, teeme siis alates homsest asja huvitavamaks ja hakkame pakkuma ka väravalööjaid.
Kuna ennustame normaalaja skoori, siis ka normaalajal väravalööjaid.
See annab võimaluse võistluses rohkem eest ära rebida, kuna mänge pole palju jäänud ja tulemuste poolest oleme kõik põhimõtteliselt ühes puntras.
Iga õigesti ennustatud väravalööja eest 2 lisapunkti!
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Holland - Brasiilia 2:1
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Teeme siis ikka nii, et iga mees ütleb ühe lööja, muidu panen ma homme 46 meest ühe mängu kohta
Lööjate arv oleneb ikka pakutud skoorist. Kui ennustad 0:0 siis järelikult ei saa sa ka lööjaid märkida.kasutaja123 kirjutas:Teeme siis ikka nii, et iga mees ütleb ühe lööja, muidu panen ma homme 46 meest ühe mängu kohta
Kui ennustad 1:1 saad pakkuda mõlemast tiimist ühe lööja jne.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Siis ma panen skooriks 23-22 näiteks ja kirjutan kõik mehed üles. Või teeme nii, et kui paned õige skoori, siis lähevad arvesse ka väravalööjad.Patrioot kirjutas:Lööjate arv oleneb ikka pakutud skoorist. Kui ennustad 0:0 siis järelikult ei saa sa ka lööjaid märkida.kasutaja123 kirjutas:Teeme siis ikka nii, et iga mees ütleb ühe lööja, muidu panen ma homme 46 meest ühe mängu kohta
Sorri, et niimoodi tähte närin, aga lihtsalt üritan igasugu pärastisi huiamisi vältida
kasutaja123 kirjutas:Siis ma panen skooriks 23-22 näiteks ja kirjutan kõik mehed üles. Või teeme nii, et kui paned õige skoori, siis lähevad arvesse ka väravalööjad.Patrioot kirjutas:Lööjate arv oleneb ikka pakutud skoorist. Kui ennustad 0:0 siis järelikult ei saa sa ka lööjaid märkida.kasutaja123 kirjutas:Teeme siis ikka nii, et iga mees ütleb ühe lööja, muidu panen ma homme 46 meest ühe mängu kohta
Sorri, et niimoodi tähte närin, aga lihtsalt üritan igasugu pärastisi huiamisi vältida
Terane tähelepanek
Teeme siis 2 väravalööjat kummastki meeskonnast?
-
- Kasutaja
Mehhiko - Saksamaa 0:2(Klose ja Podolski)
Paraguay - Hispaania 1:2(R. Santa Cruz)(David Villa 2x)
Paraguay - Hispaania 1:2(R. Santa Cruz)(David Villa 2x)