BC Kalev vs Šiauliai

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
spartaklane
Kasutaja

Postitus Postitas spartaklane »

ei taha olla oraakel kudi arvan ,et võiduvõimalused on meil siiski Siaulai vastu suht väikesed ,arvestades sellega milline saun tuli Kreekast ja ka sellest ,et ei mõista teineteist nii mängiad kui ka treener ja kui need asjad meil ei klapi siis ei olegi ju meil tegelikult millegagi Siaulaist üle olla ,sest jääme ju alla nii lauas ,nõrk on meil ka kaugvisete protsent ,vabavisetest rääkimatta,kuid lootus sureb viimasena
Kalev
Kasutaja

Postitus Postitas Kalev »

spartaklane kirjutas:ei taha olla oraakel kudi arvan ,et võiduvõimalused on meil siiski Siaulai vastu suht väikesed ,arvestades sellega milline saun tuli Kreekast ja ka sellest ,et ei mõista teineteist nii mängiad kui ka treener ja kui need asjad meil ei klapi siis ei olegi ju meil tegelikult millegagi Siaulaist üle olla ,sest jääme ju alla nii lauas ,nõrk on meil ka kaugvisete protsent ,vabavisetest rääkimatta,kuid lootus sureb viimasena
Pole hullu, ma pole sinu postitustest veel vist ühtegi korda midagi positiivset lugenud.... Kalev võidab, jätke mu sõnad meelde!
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja

Postitus Postitas Alex »

loodan.kohale lähen ikkagi.
YNWA
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja

Postitus Postitas Demarr »

Kalev kirjutas:Pole hullu, ma pole sinu postitustest veel vist ühtegi korda midagi positiivset lugenud.... Kalev võidab, jätke mu sõnad meelde!
Kusjuures ma olen täpselt sama asja tähelepannud, isegi võidu puhul leiab sada viga.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
spartaklane
Kasutaja

asi pole siin selles ,et ma midagi positiivset ei kirjuta ja asi pole ka siin selles ,et ma ei usuks Kalevi võittu vaid asi on selles ,et olen realist.
Kalev
Kasutaja

spartaklane kirjutas:asi pole siin selles ,et ma midagi positiivset ei kirjuta ja asi pole ka siin selles ,et ma ei usuks Kalevi võittu vaid asi on selles ,et olen realist.
Parandus, siiski ikkagi pessimist, kui sinu jutu järgi oleks realism, oleks me ammu juba kuradi TTÜ-le kaotanud.
spartaklane
Kasutaja

kahjuks ei ole TTÜ võrreldav Siaulaiga ja pessimismis ja realismis on ikkagi suur vahe
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

loogish,et kalev võidab(kui kriisa ja sokk terved ikka) :)
Kasutaja avatar
BigMac
Kasutaja

Postitus Postitas BigMac »

Mis kell siis ikkagi mäng on !? 18.00 nagu siin väidetakse või 17.00nagu kalevi lehel !?
tanel
Kasutaja

Postitus Postitas tanel »

Kui kõik mehed ikka terved püsivad siis võiks kyll siuliale vastu saada. kreeka pakis ei saa kindlasti tähelepanuta jätta seda et sokk ei mänginud ja kriisa ja keerles olid mõlemad vigastusest tulnud....
Kalev
Kasutaja

spartaklane kirjutas:kahjuks ei ole TTÜ võrreldav Siaulaiga ja pessimismis ja realismis on ikkagi suur vahe
Ju sa siis ei taju seda vahet, ma püüdsin öelda seda, et kui tõesti seis sellene oleks nagu läbi Sinu jutu, SIIS me kaotaks TTÜ-le, Šiaulai on meie jaoks täiest mängitav vastane, kuna mängime kodus, võiks selle kohta öelda, et isegi kohustuslik võit.
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

siuliai kaotas ulebis kah lisaajal, loodame et see jättis neile emotsionaalse märgi maha ja me võidame :)
Kasutaja avatar
Kristo
Kasutaja

Postitus Postitas Kristo »

BigMac kirjutas:Mis kell siis ikkagi mäng on !? 18.00 nagu siin väidetakse või 17.00nagu kalevi lehel !?
17.00 peaks olema

Postitus Postitas #99 »

Kalev Sport näitab mängu üle.
greystone
Kasutaja

Postitus Postitas greystone »

no, homme ikka kõik saali ka, et kalevi spordihalli korvide taha ka ikka tribüünid tuleks panna (vms)? :D
Suletud